aduyaiiiiiii camner nih taska raya sakan?

so cuti raya korang brapa kurun?

Comments

  1. Wah...syoknya lama cuti xpyh nak apply leave ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...igt company bg cuti rupanya taska ya.. Masaklah mcmnie nak kena apply cuti lama..xde org nak jaga ank ya..

      Delete
  2. lamernye dorg raya....fuh...rietta cuti kejap jer...

    ReplyDelete
  3. saya cuti seminggu aje. rabu kerja balik.

    tengok surat tu, awat depa tak betulkan wording yang rapat-rapat tu? surat rasmi kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah, nursery biasa2 aje, hehehehehhehe
      as long as maksud sampai bagi saya dah memadai

      Delete
  4. tak cukup sakan lagi tu akakkkkk...
    anak den punya tadika..3 ogos - 18 ogos!
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. so true!
      sekolah anak aku pun dah putuskan start 3 ogos sampai 18 ogos cuti....amacam????

      Delete
  5. lebih kurang cuti sekolah anak aku gak le nie...ape laeeee moh kite cuti sakan haahahahah.....aku pun 2 mgu cuti beb...enjoyyy!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyyyyyyyyyyyyyy enjoyyyyyyyyyyyy

      Delete
  6. raya ke 3 daku dapat tmpahan. raya ke 4 niagalah..
    tak cuti xapa. lps raya daku nak cuti lama2

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah rezeki syawal namanya tuh, nanti ada masa elly singgah umah ayu ye

      Delete
  7. Mak oii!
    Tauke nurseri balik Indon ke apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la, balik negeri sembilan aje pun hehehehehhehe tapi tokey nursery anak manja mak

      Delete

Post a Comment