cite rojak sana sini

ko ingat makan rojak je best
cite rojak pun layan ok!

pi umah uncle aku kat shah alam
aktiviti wajib, urut kaki
aira pun layannnnnnnn

kesian aku
sejak tak de bibik
inilah calon tetap siram pokok bunga 
tapi cuba tgk, apa yang si aryan ni siram
alahaiiiii bleh banjir dibuatnya ok!


sejak tak de bibik, keta jadi spacious
budak dengki ni amik bantal aku, wat sandar cam dia la sakit pinggang
pastu tgk movie, sambil layan air teh bunga dan kacang gajus
aku mintak sket pun tak leh, katanya nanti tangan aku kotor kalau makan
cam la dia makan tangan tak kotor
kedekut punya budak
kan dah kata, bibik tak de keta jadi spacious gila
aira suka duk blakang skali, so dia leh main toys dia tanpa gangguan si aryan
stail apa minum susu pun aku tak tau
cam ni la jadi bila setiap kali aku drive
fisioterapi baru2 ni
angkat kaki dan gerakkan ke kiri dan ke kanan, dengan bantuan tali
tegang lutut aku
pastu dia suh aku wat exercise turunkan pusat aku
meter kat angka 40
aku salah teknik, meter akan gerak
so kantoi teknik salah hahahahhahahahahaha
pastu exercise guna bola lak kikikikiki
fisio ni mmg sedikit penat, biasa amik masa sejam hingga sejam sengah la 
suka sangat main iron aku
seb bek jumpa iron mainan
gasak la ko aryan nak iron
tang duduk mama tak berkenan
pehal ko bersimpuh?
 amboi kemain minum susu ye
 alhamdulillah alyssa lepas grading
skang pakai hijau lak
layan movie despicable me
tapi amik gambar kt monster university hahahahhaha

aira sorang je amik gambar kat sini
 
perfume baru
bau best!
bazar ramadhan blakang office aku
byk gila wei gerai, meriah betul, tapi biasanya aku tak beli apa sangat pun hehehehehehe
layan midnight baru2 ni kat mines
amik show kul 11.30 mlm
cite lone ranger
perghhhhh best oooooo cite dia, berbaloi2, 2 jam sengah ok movie dia
luasnya ko nganga mulut aryan
posing before terawih
papa aje pi terawih
aryan duk umah dendiam, nanti kacau org solat aje kerjanya
alyssa masa nursery buat trip ke mines baru2 ni
nek komuter ko ramai2 pi mines

so rasa nak buka makan rojak tak?
wakakakakkakakkaa






Comments

  1. Amboiiii rojak caca marba namanya nih...!

    ReplyDelete
  2. ada mende kat mines tu sampai tadika sanggup buat trip p sana? huhu

    ReplyDelete
  3. fuhhh mcm2 ado hah.....

    aku suke pic aryan gosok baju tu...haaaa dah ade tokoh suami mithali nie...sonang keje bini, baju2 nanti die gosok sendiri ekekekekke....

    wah kagum anak dare ko terra bertekwando rupenye....moga sampai keperingkat yg tertgi ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tertarik ngan style ko, setiap khamis random photos, so aku tiru ko sebenarnya .... ampunkan gue ye!
      dia nyepah rajin beb, kemas malas sebenarnya
      ahah beb, mmg aku suh dia blajar, senang nak tajang sesapa kacau dia

      Delete
  4. Beb, scroll punya scroll, sekali tgk perfume ko sama daaaa... Au pon ada gak sebotol.. Ngee..
    Yg pasti, aku hepi tgk korang hepi takde bibik..!
    Dan.. Best tgk aryan minum susu kaki kat atas dashboard.
    Heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sama ye.....sedap kan bau dia!
      tq beb, happier than before!
      hahahha budak tu mmg mcm2 gaya minum susu

      Delete
  5. Rojak special ni susah dapat. Kena hero siram pokok bunga. Main dalam kereta, minum susu ala org kaya hihi... Tu lagi makan pop corn macam nak suap sekali harung:)

    Apa pun tahniah buat Alyssa dah grading.

    ReplyDelete
  6. Salam Elly..nekcik buat rojak ala ala sngapore gitu..bole le buat brbuka..iyalah da biasa ada bibik kan...kejutaan budaya gitu

    ReplyDelete

Post a Comment