copy paste suda

idola aku
selalu setuju ngan apa dia perkatakan

 
i luv u la ustaz
bukan apa, aku mmg selalu bebel jugak
tapi bebelan aku tu sebenarnya luahan hati dan luahan stress aku
lepas bebel, terus rasa lega
aku sincere, aku tak suka hide feelings aku
tu aje wakkakakakakakkakaka membebel membebel (nyanyi ikut ala2 lagu zainal abidin ye)
haitttttttttttttt!
saya setuju ngan kata2 ni.....masa utk muhasabah diri
wakakkakakakkakaka mmg lawak!
dulu2 masa kat asrama, mana2 kawan2 aku yang susah sangat nak bangun pagi, aku bacakan yassin aje!
terus derang terkocoh2 bangun pi mandi dan pi kelas wakkakakakakakakkakakakka
ni paling aku tak tahan!
astaga!
kalau aku dioffer utk jadi model dengan bayaran yang lumayan tahap babun skali pun tak ingin aku
sungguh memalukan
tak tau la korang kan!
 ingat tak???????????
aku ada, korang ada guna?
\
hahahhahahahhahaha
 hahahhahahha
terus tingat alyssa ngan aryan
alyssa bosan sbb aryan suka buli dia, tapi aryan sayang gila kat alyssa berbanding aira wkakakakakkakaa
yang ni paling suka
i love u pakwe!
jommmmmm
makan!
wakakakakkakakakakkakaka



Comments

  1. gila babun !!

    wahahhahahaa..
    sendat dan ketat??!!!

    ReplyDelete
  2. ko tak pose ye elly?? hahaha
    anyway dr.M tu pun idola aku tau. ustaz kazim plak penceramah dan pendakwah yg paling aku suka dgr kata2nya..
    pensel tukar2 tu mmg ada dlm koleksi aku dulu
    yg paling ko tak menahan tu pun aku tak tahan jgk...kalau aku serius malu huhu

    ReplyDelete
  3. Akak ada lagi pencil tu...Adam punya. Hahahahaha

    ReplyDelete
  4. suka kelancangan Tun Dr M..baru lepas balik ceramah ustaz kazim...senak peruk..duk gelak..riuh satu dewan

    ReplyDelete
  5. ko malas kan sebab tu ko copy paste. lama aku tak jenguk ko.

    ReplyDelete
  6. Elly.nekcik tnggu email elly ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ellynadyra@yahoo.com or elly@sigmasetia.com
      nak buat apa email elly nekcik?

      Delete
  7. model sendat tu macam sama ja.. kawen dua ka

    ReplyDelete
  8. terbaik la! tiba2 teringat pensil picit tu.

    ReplyDelete

Post a Comment