halllu hallu korang

ingat nak update cite mangkuk tingkat smalam
tapi bz tahap dewa langit ke 7 nampaknya
tambunan kerja tak mengizinkan

so tinggalkan korang dengan gambar ni
amacam?
sapa dpt bagi jawapan yang betul, insya Allah aku bagi hadiah!

seperti tahun lepas, sapa2 yang nak kad raya dari aku, sila email address korang ke ellynadyra@yahoo.com or elly@sigmasetia.com
ikhlas dari hati sanubari ni tau!

Comments

  1. alololo..nape nie tgh tdo buat mcmnie eh..mmg suka tdo duduk ya.hihihi

    ReplyDelete
  2. Bengkung jenih hapa kah hitiew..? Tak mo bg bergoyang kaa? Nak suh leher tak teleng kaa? Ngeee..

    ReplyDelete
  3. kesian juga pada tulang belakang dia. tak lurus nanti.

    ReplyDelete
  4. ooo ni kalo kite tgk mmg nampak kejam tapi sebenarnye ni teknik tidorkan baby bagi org banjar....namenye bapukung...org banjar suke buat gini ..baby tdo lagi lena katenyer....

    tapi i tak sanggup you...lain org lain carenye kan...

    ReplyDelete
  5. den tak tau apa ke style bedung baby macam tu, tapi baca komen si lieyalatif, katanya style org banjar...hahaha

    ReplyDelete
  6. aloslah...nayo budak kecik tu..

    ReplyDelete
  7. Ada lagi ke orang buat camni elly

    ReplyDelete
  8. aku dah agak mesti cara tidurkan baby.

    ReplyDelete
  9. Eh nampak kesian lak ke baby tu.. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment