makan lagi!

amacam layankan aje before nak start ramadhan hahahhahaa

buah laici
buah rambutan
pari bakar
favourite aku kat kg baru dekat ngan pintu gerbang, ikan keli dia paling layan, tapi masa pi ikan keli tak dak
aku masak
ayam kicap favourite aira, telo dadar, kangkung ikan masin + cili api
ni italian chicken herb dari pizza hut
aku tak brapa suka la
ikan pekasam
spesel dari restoran limau nipis kat bandar baru bangi
chicken black pepper spaghetti
dari cafe sweet chat
sedap dan sedikit pedas ye
ni plak dari kedai mee tarik warisan kat lake fields tuh
ada daging, sedap wei
dari TGIF
fried macaroni & cheese
favourite anak2
ni chicken and shrimp pasta
sedapppp lemak berkrim
amacam?
dah makan ke korang?
ishhhh lap sket air liur tu wkakakakkakakakka

Comments

  1. elly ni betul-betul nak lepas perasaan. Semuanya menggoda kalbu kakak:) dapat salah satu pun dah syukur ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikiki kak, sabar kak, ada rezeki bleh blanje akak

      Delete
  2. Ganas nye entry neh,. Sekeh jugak dak Elly ni karang!
    Hehehe..

    ReplyDelete
  3. Byknye makanan...naseb belom puasa....elekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni merata2 mkn rietta. Kumpul2 wat 1 entry hehehe

      Delete
  4. saja nak merangsang deria lidah akak la ni ya sis?

    ReplyDelete
  5. fuhhh...kalo esok laa ko up entry gini mau kene pelangkong ngan kiteorg ramai2 ko tau tak hahahaahahaha....ni tahap lap air liur pun takjalan nie...kene tadah kot ngan baldi wakakaakaka

    semua sedap2 beb aku tgk....lagi2 mee tarik tu...dah lame tak makan kat sane....aku suke mee tarik warisan asli tu..rase ringan jek mkn mee tu kan...tak rase asid borik die....slurpppppp slurppp masuk tekak hah heheheeheh

    selamat menyambut ramadhan al mubarak buat ko sekeluarga ye elly....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru aku nk up satu entry esok pasal mkn wakakaka ok ok aku up gak arini.
      Wei aku baru mkn lagi arini kt mee tarik tu sedaopppppppp
      Same to u salam ramadhan

      Delete
  6. Aduhh...lambat pulak lunch hour hari nie...uwaaa!

    ReplyDelete
  7. aduh...ayam kicap & ikan pekasam jugak menarik perhatian :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn ikan pekasam tu mmg sedap tau.

      Delete

Post a Comment