Ramadhan 1434 buffet - The Royale Chulan, KL

sesi berbuka puasa berjemaah satu opis
this year buat kat royale chulan, KL
tq  boss blanje buka pose!
angkut semua anak2 dan kaum keluarga!

tu dia price RM108+++
ada staff yang uruskan semua ni, aku reimburse je claim dia akkakakkakka

sampai awal sebab aku tak suka bersesak2
posing kejap

aryan tak tau diam, susah tul nak amik gambar
dlm tandas pun sempat lagi hahahahhaha
tiba masa utk masuk 
jom!
meja kitorang
setiap org dpt pek kurma yang dibungkus dlm packaging bling bling tuh
tapi kurma dia budget gila ok....dah la seketul aje, kurma yang tak best lak tuh
full house okay, table kitorang dlm area nih
at least kurang la sesak sket berbanding table2 yang dekat ngan kaunter makanan tuh
sorry ar, aku tak snap pic bagai, sebab sangat sesak, padat dan aku sebenarnya sedikit segan
malu wei, semua boss ada wakkakakakakkaka

review dari aku:
  1. pilihan makanan - mmg banyak, just name it, insya Allah ada! tapi rasa agak kurang pada aku la....paling aku suka area buah2an, mcm2 ada....nangka, cempedak, rambutan, durian belanda, tembikal pelbagai jenis dan kaler, jambu air, jambu batu, limau bali......seronok aku makan buah, dah mcm berbuka dlm dusun lak
  2. aku byk bantai makan udang wakkakakaka puas hati aku
  3. tempat solat, sangat selesa dan luas
  4. tempat makan - mmg luas, tapi padat dan penuh, aku rasa dlm semalam derang pukul rata buffet ramadhan ni dlm ratus2 ribu gak 
  5. harga?????? tgk pun tau la kan, tapi berbaloi la ngan pilihan makanan yang ditawarkan dan tempat yang dibuat.....tapi larat ke korang makan semuanya kan?  aku sendiri byk benda aku tak makan, gila ar tak larat....kalau dijumlahkan ntah sampai ke tak RM108 apa yang aku makan hehehehehehhehehehe
so any buffet ramadhan to share???????

Comments

  1. den takda buffet nak di share..huhuhu..den tak mampu nak poie makan tempat2 mahal macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bek selalu ckp mcm tu, actually mampu, cuma kita ada budget yang kita rasa perlu diletakkan di tempat len kan kan kan

      Delete
  2. Kakak rasa pasti tak ada sampai beratus apa yg mampu masuk perut. Sebab biasa bila perut kosong masuk sikit ajepun dah kenyang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak, mmg tak larat makan byk pun

      Delete
  3. betul tu ko...harga pun mmg boleh tahan tu...mesti la mcm2 ade kan...salmon ngan oystler ade tak...mesti ade kan beb....

    sesekali layan buffet ramadhan ni best....tapi mcm aku ni tangki kecik rugi gak....so kene mkn beround2...lepas magrib mkn lagi...sebelum balik mkn lagi...baru berbaloi hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada beb, semua ada, aku gasak makan tempura hahahhahaha

      Delete
  4. wahhh boleh tahan jugak harga dia..
    tapi berbaloi kalau banyakkk makannn...

    ReplyDelete
  5. memang kita takkan mkn sampai that price pun.
    kejap je dh full.
    tu aku bila buffet ni, cari yg below rm50.
    yg kami pi G tower tu, recommended sgt.
    food dia x byk sgt. tapi semua sedap2. tapi beli kat groupon la kan.
    dpt murah skit,

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment