salam isnin

dtg kije dengan  mouse laptop aku kat umah adalah sangat cool!
mcm siput aku buat kerja
ah tak leh jadi!
cari kedai beli mouse baru 
logitech tetap di hati!
korang ada tak cam aku, dtg opis byk benda tinggal kat umah!

Comments

  1. Replies
    1. kadang2 dia terjadi bukan pada hari isnin jua

      Delete
  2. Kakak pun kalau tak ada mouse tak boleh. Ada org boleh aje guna jari kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak suka la kak, lambat saya nak wat kije

      Delete
  3. wei aku pun klu tak guna mouse semua jd slow hehe...tp aku tak suka wireless mouse. sbb sgt mudah jatuh dan terus hancur haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suka wireless, semak la wire2 tu hehehehehe

      Delete
  4. Aku aritu kalut2 kejar masa nak jumpa client, pakai spek itam tapi tertinggal spek putih kat rmh. Takkan aku nak pakai spek itam sampai maghrib, kan? Sibbaik adik aku baik ati dtg hantar kat KL Sentral.. Ngee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah tulah kan, leceh sungguh la

      Delete

Post a Comment