WW - 03/07/2013 masih berkisar pada car boot sale baru2 ni......pada sapa yang tak pernah join, have some view...remember its every last sunday of the month at bandar seri putra.........see you all on our next car boot on last sunday of september 2013...insya Allah!























gambar semua cilok dari FB SRA Bandar Seri Putra
yelah...gua kan bz berniaga, mana sempat tangkap2 gambar

Comments

  1. hahahhahaa!!
    suit Pooh tu ada lagi tak..
    aku nak buat baju tidoq!

    ReplyDelete
  2. Wah... banyak betul elly. Masing-masing ada strategy nak menjual. Dah macam pasar malam kakak tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best kak, kadang2 tu terjerit2 penjual

      Delete
  3. Meriahnye...eehhh jual keta pown ado...hehehe....comei plak baju tigor tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rietta, mcm2 ada, comei kan baju tu

      Delete
  4. tak sangka ada juga baju rimau utk org dewasa...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnnnnnn aku pun baru tau ada

      Delete
  5. meriah jugak kan...mcm2 ade hah..selalu aku tgk kat oversea jek buat gini....ni kalo di jadikan acara bulanan pun cun gak nie kan......

    aku tekejut tgk baju rimau tu...aku ingat saiz dah kecik jek ade....rupenye saiz bapak budak pun ade....sgt kagum hokey heheheheheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg acara bulanan lieya, every last sunday of the month

      Delete
  6. waaaaaa best nya. kat kedah ada tak macam ni? rasa macam takda tapi wish sangat ada :D

    ReplyDelete

Post a Comment