Buffet Ramadhan 1434H - Grand Paragon Hotel, Johor Bharu

bz la sangat konon
baru ada masa nak up cite

sempat ajak mak mertua, 2 org  uncle, 2 org auntie dan sorang cousin buka sama2 secara buffet berjemaah di minggu2 terakhir ramadhan

pakwe punya pakcik suggest buffet kat sini, katanya ok sket
grand paragon hotel, johor bharu

sampai awal, lepak2 kat lobby
biasalah si aira wat muka tayang gigi yang hampir pupus dan kebolehan membesarkan lobang idong bagi penyedutan kadar oksigen lebih sket
pagar roboh abis budak nih


us!
layankan persekitaran restaurant




so makanan sangat byk2, mcm2 pilihan ada, mmg kelabu mata la aku, semua nak makan
tapi perut tak leh tampung hahahhahahaha
so aku up gambar benda2 yang aku rasa ada kelainan dan sangat sedap kat tekak aku

tgk ni
korang rasa apa?
haaaaaaaaaaaaaaaaaa tak tau kan!
nilah durian goreng.....perghhhhh berketul2 aku bedal wei
sampai sedawa pun bau durian
durian tu, dia sejukkan dlm fridge, celop tepong, goreng
pastu amik, masukkan dlm mulut
perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


tgk buah oren ni
bagus kan
senang aku nak ngap
tapai pun ada!
basically mmg mcm2 ada la wei, rasa pun sedap!
highly recommended kalau korang nak try next year hehehehehehhehehe

harga?
mahal sket la kihkihkih
patut la sedap dan mcm2 ada kan!
dewasa RM80++++
kanak2 RM40++++
satu je mak mertua aku komplen
surau kecik
kena tunggu turn nak solat hehehehehehehehhehe


Comments

  1. aira, senyum tutup mulut la, nampak comel sket. hahaha.

    ReplyDelete
  2. Mama sesaja dengki aira ye...
    Ruginya makan buffet ramadhan macam itulah banyak yg tak termakan pun. Sebab perut kosong isi sikit aje dah rasa penuh..

    ReplyDelete
  3. Kalau macam nie, nak puas makan, kena Maghrib, Isya' Terawih pun kat situ juga...hehehehe

    ReplyDelete
  4. kak...ekau mmg saja la kan...dah bulan raya ekau cerita pasal makan bulan puasa lagi...cepat tahun depan belanja den buka kat hotel!! wakakakakakaka

    ReplyDelete
  5. hahhahahhaa...
    ok lah tu Daddy Ziyyad..
    buatnya dia cerita pasal pesta flora lagi kang!!

    wakakkakaaka!!

    ReplyDelete
  6. boleh set utk ramadhan tahun depan...hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment