its her bday!

semoga kakak dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dilimpahi rahmat, sentiasa beroleh kejayaan, kemenangan, kebahagiaan, kegembiraan, diberkati dan dirahmati selalu 
mama dah arrange few surprises utk kakak hari ini
harap2 kakak enjoy hari2 kakak hari ni!
lain2 kakak kena tunggu papa balik, kita wat celebration sama2 ye
i will always luv u!
sharing the same bday with
my lovely adinda
adik bungsu aku
moga tambah ayu, manis, jelita, gojes, stunning dan yang sewaktu dengannya
have a good one!

utk kengkawan, sorry la, aku mmg kesuntukan masa utk BW
dari sebelum raya aku mmg bz gila, bawak ke raya, gi holiday, balik dari holiday, full swing org dtg umah non stop, meeting, report queing, open house sana sini, tambah lagi ngan pakwe lak outstation, bday family members non stop, dan tak kurang beberapa peristiwa sedey, pemergian anak sahabat, pemergian jiran tetangga smalam....ni pun aku baru balik dari ziarah dan alhamdulillah sempat mengiringi jenazah sampai ke liang lahad
alfatihah utk keduanya dan semoga ditempatkan di kalangan mereka2 yang beriman

tak lupa aku nak panjatkan kesyukuran, mak dan ayah bakal menjadi tetamu Allah pada 9 september nanti
insya Allah kenduri doa selamat berlangsung pada 1 september di kampung
menyaksikan jadual yang maha padat, aku panjatkan kesyukuran padaNya, aku masih lagi sempat menghadiri dan memenuhi hampir kesemua jemputan, kerja2, tanggungjawab dll
alhamdulillah, amin ya rabbal alamin!

btw, aku nak bgtau ni, gambar raya aku dengan tak sengaja aku totally terdelete
sila tampar diri sendiri hahahahahhahahahahahhahaa

insya Allah, ada ruang masa aku akan share kat sini,
terlalu banyak utk diceritakan, terlalu banyak utk dikongsikan....insya Allah!

Comments

  1. Happy birthday! Be a good girl ya kakak.
    Eh sama lar elly aku pun super duper bush lately ni. Serius x sempat nak bw. Update blog pun sket2 jer

    ReplyDelete
  2. Happy birthday kakak.

    Wondering, what surprises would that be.

    Alhamdulillah parents dapat pergi haji. Emak saya belum daftar haji lagi, tapi rasanya macam laaaaaama lagi baru dapat pergi, takut tak sempat nak tunggu haji, emak pergi buat umrah dulu. kalau ada rezeki lebih lagi, insyaAllah, hantar lagi.

    ReplyDelete
  3. hepi besdei kakak...moga menjadi anak yg bijak, solehah dan cemerlang dunia akhirat....

    sian ko beb...dpt aku bayangkan kebusyan ko..takpe2 kasi settle keje dulu key...uruskan yg penting dulu....blog niwaktu senggang leh layan...eh nampak sgt aku ni banyak waktu senggang hahahahah

    ReplyDelete
  4. happy birthday kakak..semuga bjayaya di dunia dan akhirat...amiin
    waa...berjela jela aturcara ye...take things in stride...betol ke ye?? lamma tak cakap omputih!!

    ReplyDelete

Post a Comment