oit oit pe cer?

16 hari bantai cuti raya
masuk kije terus mcm org tak pernah wat kije la hari ni

bukak email nampak ni
wakkakakakakakkaka
matik la ko elly!
 
pagi ni ada potential investor nak dtg view documents
matik la ko elly lagi skali
ko ada 2 jam aje tau tak nak prepare agreement document bagai
alhamdulillah, meeting berjalan lancar
investor sempoi
ckp byk
cite byk
aku layan je
dah la assistant gua buat air kat derang aje
kat gua tak buat
sekel kang
dah gua tgk je derang minum
sambil makan biskut 

wei korang
bz kije ke
padan muka korang
wakakakakakakakkakakaka

selamat hari raya ye korang
mintak ampun salah silap
mana yang termakan dan terminum mintak halal
mana yang kena sakat gurau2 tu jgn amik hati ye
aku mmg kaki gurau, kaki sakat
nak wat camner
sejak azali cam tu

lagi satu nak mintak maaf
kat blogger yang gua hantar kad raya
gua terhantar kad pakwe lak kat korang
wkakakakakkakakaka
bukan apa, salah gua gak
gua terkasi address korang kat assistant gua
dah assistant gua selamba je masukkan kad raya pakwe dan pos kat korang
nanti aku pos semula ye
wkakakakkakakakakkaka
ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

wei jom ar lunch
dah tengahari ni
lapa gila weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

seb bek assistant gua tak pose
ada la geng nak lunch
kalau  tak mau gua suh dia buka pose 
wakkakakakakakakkakakakaka

Comments

  1. Kite x sbr nk cuti pjg haa...:p

    X busy pong psl da asst..:p

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Fuyooo...tgk inbox dh mau pingsan...tabik spring ngn elly...bleh lg update blog....tebaik la...ehhh kad raya pkwe?ekekeke...naseb baek bukan kad raya utk pkwe..l

    ReplyDelete
  4. Aduhai...banyakkknyaaa new e-mail. Memang matik la...

    ReplyDelete
  5. hadoi...boleh bikin pening kepala tengok email melambak macam tu..hehe..anyway..selamat hari raya sis. maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya.. Padan muka ko kaan.? Hehehe.
    Aku pon sama..

    ReplyDelete
  7. bila kau nak delete deleted items tu.....

    ReplyDelete
  8. Tu ler..biler cuti tak hinggat hinggat...kan dah blambak..jom pencen mcn nekcik..free n easy...ha..ha...batu ronson!!!! Maaf gurau gurau ye elly

    ReplyDelete
  9. makin lama cuti, makin byk kerja tertangguh

    ReplyDelete
  10. Keje jgn tak keje... asal jgn jd hamba kerja udah ler hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment