Bukit Gambang Resort City - Part 5 (final part)

ahahhahhaa
entry terakhir aku pasal bukit gambang ni pada 04/07/2013
wakakkakakakkakakakkaka
sapa nak baca leh pi sini

gigih aku lepas maghrib berpatah balik ke safari park semata2 anak2 nak beli souvenier
seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cute2 kan



3 ulat nangka beli topi ni hahahhahaha
yang anak dara amik arnab
yang anak bujang amik rimau
actually byk lagi souvenier aku beli
wajib beli adalah magnet
pastu beli tshirt gak, anak2 pau lagi patung penguin hahahahhahahahaha
sorry la pic pun tak sempat amik hahahaha tapi dia punya magnet cun ok!
sesuai dengan harga dia yang kebabom juga hahahahhahahahhaha

so kesudahnya
brapa harga aku berabis pi bukit gambang nih?
hahahhahaha 
duit aku abis beli makanan kt dlm theme park
pastu beli souvenier hahahahahhahahahah
bilik entrance park aku guna voucher
beli kat groupon 

jgn gerun tgk voucher value
sebab aku actually bayar RM288.00 utk voucher tu
aku amik 2 voucher
jadi aku dah jimat sebanyak RM1,448.00
hahahhahaha
so bilik hotel, water park entrance dah cover
cuma aku bayar entrance ke safari park aje, itupun ada diskaun bila kita tunjuk kita ada ticket water park

tapi kan, banyak sebenarnya voucher cam ni ko leh dpt
dan kalau kita google cari package ke bukit gambang ni pun, rata2 ada bagi diskaun dan package masing2
so terpulang la kat kita
kena rajin google utk dpt yang terbaik

review bukit gambang:
kalau korang tanya aku nak pi lagi ke tak???????
insya Allah tapi bukan la pada waktu terdekat ni la
maybe 3/4 tahun lagi baru aku pi la

not bad la nak pi sana.....sebab environment yang lain dari tempat yang aku pernah pi seumpama ni cam sunway lagoon, desa water park dll (just name a few)




Comments

  1. Uiks.byknye pilihan...nk teddy bear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pilih je bersama duit di tangan kikikiki

      Delete
  2. Aku ni jakun la beb.. Tak paham mcmana nak dpt groupon murah gilos ni.. Kena melanja ko makan pastu berguru la bleh? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh senang aje tau, tak yah melanja, aku leh ajar FOC

      Delete
  3. aku baruu nak tanya tadi..bila baca tajuk..

    ' kau pergi sekali lagi ke...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahah ayat perli nampak wakkakakaka

      Delete

Post a Comment