Cite Rojak Datang Lagi

meh layan cite rojak sambil makan rojak bawah pokok ketapang
kalau korang tak de stok rojak, korang imagine ajelah ye

pada satu hari, amik pakwe kat airport......dlm perjalanan aku tanya dia ada duit tak
dia jawab: "ada"
pakwe suh amik dlm beg duit je
skali tgk duit2 ni yang ada
rasa nak sekel je lelaju tau
masa bulan pose aritu, pepagi amik report card alyssa kat sekolah agama
tgk aksi dia dlm kelas
kaki borak budak alyssa ni


dah la kaki borak, tak tau diam jalan sana sini dlm kelas
seb bek ko exam dpt no. 3 hahahahahhaa
tahniah alyssa
masa bulan pose gak, petang lak amik report card sekolah kebangsaan
inilah kelas alyssa
basically alyssa berada pada band yang sepatutnya
alhamdulillah
cikgu kata alyssa sangat2 ok!
masa dlm lift traders hotel muar
ko tgk muka si aira
budget cute la tuh

best la jadi blogger ni
dpt hadiah dari blogger NEKCIK
TQ nekcik, ingat gak kat saya
saya suka sangat2
kt mines tgk movie
aksi bila tgh baik
teacher whatapp pic kat aku
teacher kata aryan faham apa teacher kata, dia ikut apa teacher suh buat
masa ni aryan baru start school belom sebulan lagi
tapi asyik nak kepit ngan aira jek
alyssa snap pic ni
dia kata cantik awan
anto hadiah kemenangan utk blogger yang menang
spesel utk LIEYALATIF
harap2 dia loncat2 tanda kegembiraan dan tanda kesukaan masa dpt hadiah ni
jamuan raya kat q dees
handsomenya anak lelaki aku ni
terus cair hati mama ko tau
dlm beg aryan tu ada pampers ngan susu hahahahhaha
tapi minahni  majuk tak nak amik gambar
hahahahahhaha
stok air dlm peti ais opis
amacam?
hahahahahhahah dari company bayar tax, baik la aku beli semua stok penuhkan dlm peti ais dan pantry opis
balik johor malam merdeka baru2 ni
bertolak hampir kul 12 malam
kuar tol umah, exit putra mahkota, terus jem!
trademark sekolah agama alyssa
sarapan aidilfitri
alahaiiiii aku x dpt join sebab balik kg
tq utk ustaz, ustazah dan ajk2 pibg yang bertungkus lumus, sorry la den x dpt nolong korang bagai
bila tiba masa doktor rindukan aku
gila ar servis:  trauma
mmg trauma la aku duk nunggu giliran wkakakakakakkakaka
tapi alah bisa, tegal biasa
pada satu hari yang suam2 kuku sejuk
balik dari nursery alyssa sound aku: "mama, sampai hati mama bagi alyssa duit belanja sekolah dengan duit ni"
seriously aku tak pasan ok, saiz dia sama cam duit 50 sen, so mati2 aku ingat duit 50 sen wkakakakakkakakakaka sorry alyssa
ko pi marah papa ko, dia suka campur duit rupiah dlm bekas duit syiling mama
akibat cuti raya 16 hari
amik ko!
padan muka ko elly!
gambar masa week akhir bulan Ramadhan 1434H
ko mampu makan sahur sambil tido?
dan ko mampu ke melombong dengan yakin cam aryan?
mampu?????
umah aku lately di attack maha dasyat dengan tikus
i hate u tikus
ko gigit handbag favourite aku ye!
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sedeyyyy sebab handbag ni aku suka sangat pakai
drama ni kat tv best
layan novel dia pun best
dah lama khatam baca novel ni

so cite rojak pun khatam di sini
sekian terima kasih

Boss kasi public holiday kt aku arini
Hoooyehhhhhhhh
Sayang boss ketat2

Comments

  1. Alhamdulillah. Kakcik dah hadam rojak tu dari atas sampai bawah.. :)

    ReplyDelete
  2. gile tak suke?....aku suke hokeeeyyy...suke sgt2 adiah ko bagi tu....aku tgh plan nak cari kain kosong tuk buat baju nie....siap le....aku buat kurung moden peplum ke....auwwwww...

    alaa aku ngeri tang tikus tu.....pinggan manggkuk cawan ko jagetau....aku risau kalo kene kencing tikus tu bagai..

    amboi stok air maha dasyat...tu ade limit ke sehari leh amik berape tin...kalo aku mau sehari aku tibai pat lime tin heheeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka sgt bila tau ko suka hadiah tu...tq
      tikus tu mmg tau, aku pinggan mangkuk cawan bagai, semua aku basuh sebelum aku pakai tau, takut weiiiiiiiii
      stok air tu ko bedal ajelah brapa ko nak, tak de cctv pun yang leh rakam, sebab aku letak peti ais tu belakang cctv wakakkakakakakkakakka

      Delete
  3. errr...banyaknye citer...tgk duet tu...teringat buat kerja gila p tukar duet dekat money changer $9...sekali dapat dekat RM 30 jugak....comeinye....semua pown comei jerr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. matawang asing ni kadang2 bagi pulangan yang menguntungkan gak tau

      Delete
  4. Macam-macamlah elly ni. Merungkai semua jadi satu. Tapi kakak tetap suka tengok kerenah anak-anak - suka tengok mereka:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehehe kak, anak2 ni mmg mcm2 kerenah seronok melayan derang

      Delete
  5. ni rojak utk sebulan ke setahun..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap tak kuah rojak nya? kalau sedap boleh buat jual.

      Delete
    2. ema, ni baru je beberapa bulan punya rojak, more rojak coming hahahhahahaha

      Delete
    3. tata......sedap tak sedap ko la kena nilaikan sendiri ahaks

      Delete
  6. seronok jugak baca cerita rojak ni...
    bole la kakain tiru citer rojak ni kann..bila dah kering idea nak buat n3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiru la kak sementara saya tak patentkan lagi wkakakakkakakakkakakaka

      Delete
  7. Bagus idea ni.
    Cerita rojak.
    Saya nak tiru jugaklah.
    Kumpul sebulan punya cerita.
    Tengok boleh jadi ke tidak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2 tirulah, saya tak kisah pun kumpul byk2 peram, jadi rojak lagi power

      Delete
  8. mamak pasemboq kat pulau pinang pun boleh angkat kain eh.. angkat bendera putih kalau baca rojak kau ni!!

    ReplyDelete

Post a Comment