happy 59th bday mak!

bday mak jatuh pada betul2 hari kenduri doa tahlil dan doa selamat bagi meraikan mak dan ayah utk ke mekah menunaikan rukun islam yang ke 5 pada 9 sept 2013 ini, insya Allah

ada aku dulik walau makanan utk kenduri dah cukup banyak
wajib la ada kek spesel utk mak
seb bek ada kawan tokey kek, senang la aku nak order last minute dan pick up pepagi buta kan

spesel utk mak, happy bday mak, semoga mak panjang umo, murah rezeki, diberkati dan dirahmati selalu

time to blow the candle
actually bday ayah pada 2 aug, adik lelaki aku 5 aug, alyssa dan cacu (adik perempuan bungsu aku) baru aje pada 23 aug, mak 1 sept, aku menyusul 5 sept dan aryan menyusul pada 7 sept
berderet2 ar bday
so bebudak tiga org ni sibuk nak tiup lilin dan potong cake
over acting tul
eh bday nenek korang ok!




sedap cake ni
rainbow cake

sayang mak ketat2
hope mak dpt enjoy many more birthdays!
hadiah utk mak?
tak de apa yang spesel, sebab aku kalau ada rezeki selalu aje belikan mak ayah apa2
sebab baru balik langkawi, aku belikan mak bekas pyrex 6 ketul
pastu belikan mak tudung gojes 3 helai
tu tudung mak pakai tu aku belikan la tuh
bising dia katanya gojes sangat hahahahhahahahha
ah dulik apa aku, dah belikan, kena la pakai kan hahahhahahahhahahahha
nampak baju hijau aku pakai tuh....baju raya aku la tu, baru je dpt pakai
kihkihkih
opssss jgn tanya pasal gambar raya ye
bluwekkkkkkkkkkkkkkkkkkk


Comments

  1. mude lagi mak ko elly...cantik...kurus lak tuk...

    bday ayah ko 2 aug (same besdei aku), adik lelaki ko 5 aug (same besdei laki aku)..tahun depan boleh dah ni kite pakat potong kek same2 ekekeekeke....

    cantik kek ko tu beb...rainbow cake lagi hah....terus akurase lapa hah....

    btw, hepi belated besdei buat yg menyambutnye...moga ahli keluarga ko murah rezeki dan bahagia selalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. muda lagi mak aku wei
      eh sama lak bday derang ngan ko laki bini kan hehehehehehhehehehhe
      tq beb atas wish2 tuh

      Delete
  2. okeh....utk kali ketiga...xtanya...Hepi Biday Mcik....wah,...sedapnye cake...nak sket...meh post sni sket klu masih berbaki...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn tanya ye
      kalau post mau berkulat rietta wei

      Delete
  3. Berderet-deret birthday senang sekali sambut. Happy birthday buat mak.

    ps: eh... kita punya birthday samalah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah kak, berderet2 bday
      eh kak, sama bday ye kak, leh celebrate sama nih

      Delete
  4. Replies
    1. kantoi tak baca entry gua, tgk pic aje ye....kan dah mention kat atas tu order dari member hahahahhahaha kantoi suda

      Delete
    2. hahahha saja je gua nak kantoikan t.a.t.a ni kihkihkih, jgn amik ati ye t.a.t.a
      akak ni mmg suka gurau2 manja
      takleh gurau jom kita duk surau, leh kita ngaji kan tata (penat la wei nak tekan tanda noktah kat nama ko nih)

      Delete
  5. happy besday mak!!!!

    pyreks ko berapa ketul lak!!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak beli apa pun pyreks, aku beli sudu garfu pisau yang match ngan pinggan corelle aku jek hehehehhe

      Delete
  6. hepi besday to your mom yer kak...Moga Allah kurniakan kesihatan berpanjangan..murah rezeki...

    ps: ko gelak ye kak? wakakakakaka...Tunggu la den kurus...bagi den masa setahun! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ye doakan mak akak
      wakakkakakakaka cer ko cite apa lagi den leh buat selain dari gelakkan ko wakkakakkaa

      Delete
  7. pyrex tu mmg murah bebenor ke kak kalau beli kat langkawi? kalau kat KL/Selangor ni, kat mana kedai yg jual haa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la murah ke tak, 3 ketul cute2 RM55....aku pun tak tau murah ke tak, sebenarnya sebab aku tak tau nak belikan souvenier utk mak aku apa, sebab dia pesan gini:
      "kalau ko jumpa bekas kuih raya yang cun2 ko belikan la"
      aku tgk semua tak cun, so dari aku beli yang ngarut2 baik aku beli pyrex utk dia berbaloi2 aku rasa hehehehehehhehehehehe
      ko jgn tanya kat KL/Selangor ni mana jual, sebab aku bukan kaki shopping benda2 gini ye wakkakakakakakakka

      Delete
  8. Happy Birthday makcik...! My mom junior dua tahun je la, kalu gitiewww...
    Aku cadangkan, kau pakai baju raya anak-beranak pastu buat photo shoot sampai lebam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nai....weiiiii photo shoot tu takkan nak ajak mak ayah, tok nenek bagai skali weiiiii sekampung gua nak kena ajak ni weiiiii wakkakakakkaka

      Delete

Post a Comment