WW - 18/09/2013


Comments

  1. aku suka main ni dulu!! hahaha... tapi huruf k tu tak aci arr nama dia 'kak ros'. kak tu bkn nama. hahaha...
    ko ajar anak2 ko main ni ke elly?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, aku pun suka main benda alah ni
      aku tak ajar, dia men ngan kawan2 dia kat sekolah

      Delete
  2. Kakak teringat zaman sekolah dah bila tengok ini...kelakar kan..

    ReplyDelete
  3. Hehehe. Anak aku main ni masa dolu2 kan.. R for Arnab. Ngeeee...

    ReplyDelete
  4. Permainan masa sekolah rendah, waktu cikgu tak masuk kelas, dan tak boleh buat bising. Permainan orang bijak pandai kuhnunnya...hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak, wah ramai betul pernah main benda ni, seronok tambah pengetahuan secara tak langsung

      Delete
  5. ehh ni game aku main dulu2 ni elly...alahai ko ni saje jek buat aku rindu zaman dulu2.....

    ReplyDelete
  6. ehh, ini permainan kah? aku sekolah di Malaysia, tapi kenapa aku tak tahu? kenapa aku tak pernah main?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduhaiiiii ko ni tata, ko sekolah kt mana sampai tak jumpa game ni, popular ni game ni, sampai nangis2 gado time main wakkakakakakak

      Delete
    2. serius aku tak ingat. ke mungkin kah part of that memory dalam brain aku telah terpadam? huhu

      Delete
    3. legend beb game nih, baik ko ingat bebetul, sure ada

      Delete
    4. aku tanya co-worker aku tadi. dia terangkan main tu macam mana. tapi mmg aku tak pernah main pun.

      Delete
    5. laaaa rugi la ko tak men wei.....skang dah pandai main kan, apa lagi, balik nanti main ye....sure seronok wei

      Delete
    6. balik nanti main? memang kena gelak sakan la dengan kakak, abg ipar aku karang. hahaha

      Delete
    7. wakakakkakakakkakaka ntah2 derang pun berminat nak men, ko mana tau wkakakakkakaa

      Delete
    8. itu aku tak pasti, tapi ayat-ayat seperti, "Kau ni buang tebiat ke dik?" pasti akan terkeluar.

      Delete
    9. mmg akan keluar ayat tu spesel utk ko

      Delete
  7. teringat dulu jenuh perah otak
    nak cari jawapan huruf yg sesuai
    tension okkkk permainan ni
    menguji minda gittew :)

    ReplyDelete
  8. wawasan tu kelas ke..mcm kelas anak ema gak ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wawasan tu konon2 nama group derang la hahahhahahhaa

      Delete

Post a Comment