WW - 25/09/2013, semoga Allah permudahkan urusan kami, doakan projek baru kami berjalan dengan lancar! amin ya rabbal alamin!







Comments

  1. pojek baru? menarik nie....xsabar nak tunggu perkembangan....buat homestay tepi sungai best nie...

    ReplyDelete
  2. wow!! ni projek juta2 ni elly heheeheh...

    tahniah beb...in sha Allah moga semua berjalan lancar dan mengikut perancangan ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. beb, projek kecik je, kongsi2 buat, sharing is caring, amin beb atas doa

      Delete
  3. Dah keluar tender ke? Luas tu kakak tengok boleh bina banglow dua biji ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. usahakan sendiri kak, masih dlm peringkat merangkak2 belajar nih, tak buat banglow la kak, banglow modal besar kak, belom cukup mampu

      Delete
  4. elly. projek bakun sendiri ke?



    eh? ooo kau nak bukak sekolah memasak eh? hahaha. best ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mentang2 ada sungai ko bantai bakun ye....aku sekel gak budak tata nih
      wei, saja bikin panas ko ni kan.....OMGGGGGGGGGGGGGG sekolah memasak?????? masak air bleh la weiii wkakakakakkakakakka ko la org pertama akan jadi student aku...amacam 50% discount tau!

      Delete
    2. sebab tu la kau nak buka sekolah memasak, supaya kau boleh belajar memasak.

      hwa wa wa wa..

      Delete
    3. tak la beb, say no to cooking class, kang abis semua cirit birit akakakkakaka

      Delete
  5. Replies
    1. amin, will reveal soon, once the project start kick off

      Delete
  6. Ha... tu projek baru masyuk. Blh sponsor laptop la beb. Haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak......budak ni tak abis2 suh aku sponsor laptop tau.....mahal dowh!

      Delete
    2. ala elly, laptop skang ada yang murah dah. bawah RM1K pun dah boleh dapat.

      kau makan la megi utk beberapa minggu, x yah makan kat luar, confirm boleh beli. hehe

      Delete
    3. X elok mkn megi selalu, mak aku marah nanti

      Delete
  7. Replies
    1. will reveal later liza, wish me luck ye, amin!

      Delete
  8. apa jua projek ekau kak, den doakan moga berjaya...Insya Allah...Jihad bisnes...jihad bisnes...:)

    ReplyDelete
  9. ko jual pasir eh..?

    selamat berjaya beb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nehiiiii aku nak buat projek yang totally not me akakkakakakakaka ko pernah komen2 kutuk manja tau pasal tuuuuuuuuuu....nanti ko .... dah start aku kasi tau akkakakakakkakakakka aku sahut cabaran ko! insya Allah!

      Delete
  10. Replies
    1. Tq beb, doakan aku berjaya. Buta abis nih!

      Delete

Post a Comment