isnin mai lagi

korang mesti pernah buat cam ni kan
aku pun pernah
hahahahha takjub gila masa buat tu
pic:  dari hasil google

dah2 pi buat kije
biasa dia!
nak baca blog aje ye!
aku nak pi buat dan minum kopi ngan boss sat
kang derhaka kena potong gaji lak

psssst:  aku kije sampai esok aje, pastu bermula lusa aku cuti 7 hari wakkakakakakakkakakaka
cuba teka mana aku nak pi?

Comments

  1. lagi syok masa arah suara loncat-loncat atas sofa hahaha...

    Jenjalan tak sudah Elly ni ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kakkkkkkk, mesti selalu buat kan!
      kak, saya hari2 jenjalan kak, maklumlah ada 2 kaki kihkihkih

      Delete
  2. hahahaha...den pun buat benda yg sama masa kecik2...

    ekau mmg saja je buat den jeles la kak! hahaha...happy holiday..sebenirrrrr den jgn dilupa....wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tau bohong la kalau ko tak pernah buat kan
      ko jeles ke? la tutup ajelah klinik tu seminggu, katakan ko MC....letak je notis kat pintu
      sebenirrrr apanya ko ni, asal aku cuti je mesti ingat aku pi cuti2 kan, ada gak aku sekel korang ni

      Delete
    2. kalau DZ MC, dia minta dari siapa eh?

      Delete
    3. ala dia tak yah mintak, dia sendiri diagnose diri dia wakkakakakaka agaknya kot

      Delete
  3. aku sampai sekarang pun masih buat benda tu lagi. nganga mulut besor punya, ahhhhhhhh. dengar la suara terketar-ketar. hahaha

    eh, aku layan budak gundut, tu yang aku buat sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduhhhh beb, brapa punya besar la tu kan

      Delete
    2. besar la. suara pun jadi mendereded. hahaha

      Delete
    3. boleh. biskut bentuk kucing je la yang boleh masuk.

      Delete
  4. kau pi menghilangkan diri eh?

    eh, bukan kau kata cuti kau dah -ve?
    wahhh ada masa lagi nak cuti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nak pi bertapa la kat bawah pokok betik la wkakakakkakaka
      mmg la cuti aku -ve....tapi apakan daya, family come first!

      Delete
  5. Hehehe...memang pernah buat pon.

    Wah..cuti2 ke mana tu? Happy holiday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kannnnnnnnnnnn mesti pernah buat punya ekekekekkekekeke
      follow my coming post utk tau mana saya pi

      Delete
  6. nak balik kpg la tu. mak pak dah nak balik dari Mekah

    ReplyDelete
    Replies
    1. daya ingatan ko mmg kuat la beb...cayalah!

      Delete
  7. salam... beb sihat ke... lama gila x berkecimpung dunia bloging... tgk emel ada plk ko komen last post aku... alhamdulillah semuanya berjalan dgn baik.. ank2 penyeri hidup...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam sal, wah rindunya nak tgk entry2 ko cite pasal opal dan baby girl baru yang cute tuh
      moga ko sihat selalu beb, keep in touch ye!

      Delete

Post a Comment