congratulations pyan & eyda

berita gembira malam tadi
jam 9.18 malam, 17/10/2013
adik ipar aku selamat melahirkan anak sulong derang
2.9 kg
alhamdulillah sihat dan sempurna ibu dan anak
terus tepon mak ayah kat arafah bgtau berita gembira
mak ayah dpt cucu lagi
inilah cucu yang ke 11

tahniah utk adik aku pyan
dh jadi bapak dah ko
jgn nak malas2 tolong bini ko tuh
masa seminggu ko ada ni jaga anak dan wife ko bebaik
kang nak balik tganu sambung kelas lak
tembamnya ko dik, sebijik muka mak ko la dik

nanti ujung bulan mak long balik tgk kamu ye baby comel
masa tu siap la ko 
utk adik dan adik ipar, tahniah dari along sekeluarga
ntah apa la nama ko kan baby comel
cant wait to see u!

Comments

  1. comeinye....eeehhh...adik elly yang kawen ritu? dah dapat bby....bestnye.....kejap jerr kan masa berlalu...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. erkkkkkkkkkkkkk aku?
      production shut down!

      Delete
    2. elly, line of production kau tengah idle time eh?

      Delete
    3. bukan idle dah, tutup terus, tunggu ko ajelah tata wei

      Delete
    4. nak tunggu production aku? huish lama lagi la. manager pun tak de. huhu.

      Delete
  3. Mak Long dah tak sabar dah tu hahaha.... apa susah Mak Long proseslah sendiri:)

    Tahniah dari kakak dapat anak buah baru Elly. Mak-ayah di sana mesti gembira tak terkata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, mak long dah tua la, tak larat dah, pak long lutut dah goyang hahahahhahahahha
      tq kak, mak ayah gembira masa call bgtau dia

      Delete
  4. elly, masa kau kata tembamnya ko dik, sebijik muka mak ko la dik, itu kau tujukan untuk adik kau atau baby tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. baby tu la aduhaiiiii dak tata nih

      Delete
    2. aku tengok muka bapak dia pun sama jugak tembam.

      wah kah kah kah..

      Delete

Post a Comment