jgn nak WW sangat hari ni

satu hari
update OS kat blackberry Q10 kesayangan aku
bila duh suh restart
aku restart
terus jadi gini kat screen
OMGGGGGGGGGGGGGGGGG
nape ni????????????

baru pakai 6 bulan
beli dari maxis
kan member maxis one club
puas godek sana sini
mintak tlg kawan2 yang terror IT
still bb tak bleh berfungsi
uwaaaaa sedeyyyyyyyyyyy
nak guna simcard masuk kat blackberry bold tak leh
sim card tak sama saiz
seb bek sim card sama saiz utk note 2
masukkan sim card dlm note 2
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa double jerit
contact number langsung tak de
OMGGGGGGG
aku save dlm device ke
lantak
sorry sedara
sorry kengkawan
sorry supplier
sorry semua org
nombor semua ilang
bleh korang sms kat aku tak nombor korang?
jgn whatsapp ye
whatsapp yang no maxis tu tak berfungsi
sebab whatsapp dlm note 2 tu, aku guna simcard digi
dan nombor digi ni aku tak bagi kat org biasanya
bbm still function 
sebab aku guna bbm for android
akhirnya
tengahari smalam aku buli adik aku pi tlg anto kat blackberry centre
kat kl valley ni ada 2 tempat je
time square atau PJ
adik aku pi yang kat time square
bye2 pujaan hatiku
semoga cepat sembuh
susah la ko tak de tau tak
note 2 tu touch screen 
aku tak suka
dlm pada sedey2 tu
hari ni aku gembira bangat
nape?????
sebab hari ni hari rabu
sebab hari ni 30/10/2013
cuba check betul tak????????
wakakkakakakkakaka
inilah sebabnya

ayah aku yang cool
dan mak aku yang lagi cool 
balik dari mengerjakan haji
semoga dipermudahkan perjalanan kembali 
cant wait to meet both of them
rindu gilak ngan mak dan ayah

dan inilah penyebabnya aku mula bercuti hari ni sampai la 5 nov
kasi la gua manja2 ngan derang kan, 51 hari tu tak jumpa
bluwekkkkkkkkkkkkkkk

Comments

  1. Sian ko..aq dh hai hai bye bye bb ni..:)

    ReplyDelete
  2. Nak no HP saya tak...hehehe...Smoga BB cpt sembuh.

    Owh, nak manja² dgn makayah lah ni, Smoga perjalanan pulang mereka di permudahkan olehNYA.

    ReplyDelete
  3. Oh.. kalau no semua hilang mestilah sedih..

    Selamat bermanja dgn mak-ayah yg dah nak balik dari menunaikan Haji. Bestnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedey la kak
      tq kak, best mak ayah ada

      Delete
  4. elly, macam mana aku nak sms no. aku? no. kau pun aku tak de.

    ReplyDelete

Post a Comment