Langkawi 2013: Pantai Pasir Hitam

setiap kali ke langkawi aku mmg akan singgah kat sini
menghayati kehitaman pasirnya
nak tgk apa perubahan lps 7 tahun
apa jadi pada pasirnya yang dilanda ombak dan badai
masih sama strukturnya
hitam itu masih ada




jom baca lagenda pantai nih









pasirnya mmg hitam, tapi kalau kita korek dlm2 hitam tu dah kurang









ada gerai jual2 barangan cenderamata
tapi bagi aku koleksi cenderamata dia biasa2 aje
baju pun biasa2 aku
tak de aku jumpa yang buat aku rasa nak beli
lepak layan air kelapa ada gak faedahnya
layan air panas pun best
sambil 3 ulat nangka tu main kat tmn mainan
tak tau penat agaknya derang nih

Comments

  1. Aku pegi gak pantai tapi tak pnh gi yg pasir itam ni.. :) a reason to go there again, nampak gayanya. Har Har Har (gelak jahat)

    ReplyDelete
    Replies
    1. har har har (join gelak jahat) ada lagi satu okay, pantai tengkorak, kalau ko pi, sure tak nyesal!

      Delete
  2. elly, kau tak bawak balik pasir masuk botol ke?

    ReplyDelete
  3. hahhahahhaaa!!
    ulat nangka!!
    aku ada lima!!

    cantik time matahari terbenam kat sini kan!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ko ada 5?
      cant imagine la kalau aku ada 5 gak!

      OMG bleh tgk matahari terbenam kat sini gak ke?
      uwaaaaaaaaaaaaaaaaa len kalu nak tunggu matahari terbenam kat sini, tak dulik.....tak dulikkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Delete
  4. eh aku tak tau pun kewujudan pantai nie...nampak sgt gi langkawin terbayang pinggan mangkuk, coklat jek akakakkkaka....nice info beb.....

    3 ulat nangka?kahkahkah...terbayang2 aku menggelitisnyer tu elly oi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha sebab ko dah set pinggan mangkuk bagai tu kihkihkih
      mmg menggeletis ok! bleh bikin kepala gua pusing!
      aku rasa kalau derang jumpa miamijadayyan, mmg ngam la complete wholesome menggeletis agaknya!

      Delete
  5. Owh...memang hitam pasirnya yer. Bilalah bley sampai langkawi ni.

    ReplyDelete
  6. amboi.. bukan main gembira holiday. kenapa tak pakai bikini??

    ReplyDelete
  7. Adakah di dunia ni, hanya di langkawi aja ada pantai pasir hitam ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah la dik oi, akak ko ni x sempat lak mengoogle

      Delete
  8. hari tu singgah juga kat sini....sekali tgk pasir dia macam berminyak kan

    ReplyDelete

Post a Comment