WW 09/10/2013 - sepetang di pantai kok, langkawi










subhanallah
pic plg aku suka!
pokok tu sangat cantik
























































7 thn yang lepas ada hotel berdekatan ngan pantai kok ni
tah bila dirobohkan
tapi skang kesan robohan hotel masih ada....menjadikan kawasan persekitaran kurang cantik
apa pun pantai kok ni mmg cantik utk wat photoshoot dan utk melepak memadu asmara sebab tak de org hahahahhahahha
disebabkan 3 ulat nangka ni amat payah nak bagi kerjasama, plus skill aku pun dh lama kelaut , apa yang ada ajelah aku dpt snap hahahahhahaha

this trip aku miss nak pi pantai tengkorak
trust me, kalau korang pencinta pantai dan lautan, pantai tengkorak pasti tak menghampakan!
eh sangat la WW ye!
wakakakkakakakakakkakaa

Comments

  1. Pantai kalau pasirnya putih dan banyak pokok memang indah dan sedap mata memandang elly..

    ReplyDelete
  2. ko mmg!! ww laa sangaaaaatttt ekekekeek

    cantik beb....terus rase tak sabar nak pi langkawi nieh...tapi aku tak pi kot pantai2 nieh....kalo sempat terjah kejap jek.....soping woo soping!! hahhaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahhaha
      tak pe wei, bleh arrange trip len

      Delete
  3. gambar pokok seketol tepi beach tu mmg awesome la....
    ni lepas marah ke tepek gambar punya banyak? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq beb!
      tak marah, saja kasi korang kuruskan jari nak scroll mouse hahahahhaha

      Delete

Post a Comment