WW - 23/10/2013......selepas 16 tahun, surat cinta utk pakwe sampai dari JPA....kenapa, mengapa dan bagaimana?


Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Hampir 37 tahun tempoh bayar baliknya!

    ReplyDelete
  3. igtkan diaorg dah lupa ye tak..hihi

    ReplyDelete
  4. mak aih? sooooo speechless!

    speechless sebab:
    1. tengok amount
    2. awat dah berkurun baru sampai surat ni?

    actually pakwe tahu tak yang dia kena bayar balik pinjaman tu?

    ReplyDelete
  5. esok saya up entry kasi cite kat korang je
    kita kongsi sama2 sebagai ingatan

    ReplyDelete
  6. few years lepas balik ke Tanah Melayu, husband ekau ada tak call JPA tanya status? 193K tu....

    Tapi takpa...JPA, MARA...tak sekejam PTPTN...:P

    ReplyDelete
  7. Hahaha ... Lama nyer nak sampai surat, by hand kot ...

    ReplyDelete
  8. Slmt byr sbb aku pn dok pulun byr htg jgk ni.

    ReplyDelete
  9. cite sudah up, bleh la baca apa jadi ye

    ReplyDelete

Post a Comment