Cenderahati

pada suatu hari
di tengahari sabtu
tak silap 16/11/2013
pi akikah anak office mate
anak ketiga, satu2nya pompuan
sofea adelya, sedap namanya!

nak cite pasal cenderahati cute ni
sweet sangat kan kotak ni
pandangan belakang dan pandangan sisi
dlm ada buku yasin, tahlil dan doa


dan sebungkus pemanis
sweet tak?

Comments

  1. Sekarang dah trend macam ini elly. Hari itu kakak pergi jemputan kahwin (bukan aqiqah) pun dapat macam tu warna kuning/biru isinya yasin dan cokat homemade besar bentuk telur. Unik juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kemain kan kak, cantik2 goodie bag zaman skang, unik2 gitu

      Delete
  2. hari tu pergi kenduri kahwin pun dpt mcm tu jugak..ada buku yassin...dan cup cake...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnn creative betul la derang ni...plus cantik2 dan kita yang dpt ni pun seronok tau

      Delete
  3. nips?nak jugak....ekekeke....tpi sweet larr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh dah abis dah dimakan nips tu, mmg sweet sangat kan rietta

      Delete
  4. Masyaallah cantiknya..kena lah simpan molek molek kan

    ReplyDelete
  5. memang sweet dan cara yang baik untuk menempah saham.

    ReplyDelete
  6. Mcm2 dah skrg ni kan.. Tinggal sediakan ongkos dan pilih jer.. ;)

    ReplyDelete
  7. sweet semuanya. tp kotak tu ko simpan ke elly? hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee leeeeeeeeeeeeeee

      Delete

Post a Comment