cerita HRC Melaka!

6/11/2013
aku ngan pakwe ke melaka
actually menghadiri kenduri tahlil utk arwah mak pakwe punya partner
kat kg parit melana, alor gajah
majlis kul 12 tengahari
takziah utk mr chairman sekeluarga

dah alang2 sampai melaka
pakwe ajak pi HRC
byk kali pi melaka, tak pernah singgah HRC

makanya ke HRC kami
parking kat bawah HRC



 binaan tangga HRC
masih mengekalkan ciri2 rumah melaka

 sampai2 terus pi toilet
cantik ok toilet dia
tapi lighting dia tak terang sgt
takut aku pi sensorang
 partner in crime
actually tujuan utama kat sini nak beli HRC merchandise aje
tapi apa salahnya makan dan minum dulu kan
kami memilih utk lepak kat luar
pakwe kan merokok
 dari tempat kitorang duduk tu bleh nampak la sungai yang ada cruise tuh
ada satu pit stop utk cruise tu betul2 bawah HRC


 
 aksi biasa
laki  bini dating berdua2an
tetap nak men hp!
aku layan latte, pakwe layan ice lemon tea
tak caya?
ko tgk couple ni plak
disebabkan dah kenyang makan kat kenduri tahlil tadi, makanya kitorang order ni aje
saja nak ngunyah2
 meh layan kat belah dlm restaurant
stage tu bleh tukar2 kaler
seronok aku snap gambar






jenuh aku snap dia tukar2 kaler tau
pastu terus ke rock shop
meh tgk pe yang ada




mcm2 ada kan
harga jgn tanya, aku rasa itu standard harga HRC punya merchandise

apa aku beli?
byk gak aku beli
selai tshirt utk aira, dia suka kaler pink....selai RM75.00
yang ni plak tshirt utk alyssa, dia suka kaler purple, selai RM75.00
yang ni aku punya tshirt, selai RM99.00
yang ni pakwe punya tshirt, selai RM110.00
dia mmg kumpul tshirt design ni dari merata HRC
sebagai pengumpul FM yang tegar
wajib la beli kan
yang guitar tu RM60.00, yang lagi satu tu RM50.00
mahal tapi aku kira agak high quality material dia
City shot glass RM28.00, logo shot glass RM25.00
aku adalah collector shot glass
so sapa pas ni, pi mana2 HRC bleh ar roger aku
aku nak kirim merchandise HRC, especially shot glass ni 
ekekekekekekke
tapi kalau nak dipresent pada aku pun
aku sudi sambil sengih2 budget cute!


Comments

  1. Hahahaha...den tak pernah tau kat Melaka ada HRC...

    Den tak pernah gi HRC pun kat Malaysia ni...kesian kan...wakakakaka...pernah masuk sekali aja, kat Bali punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko patut kesian kat aku, aku pernah pi HRC dlm Malaysia aje tau, luar negara tak pernah pi lagi huhuhu

      Delete
  2. den orang kampung
    den pun tak pernah masuk HRC
    HRC tu apokobondo...?
    [ tetiba jadik orang nogori lak ]

    ReplyDelete
    Replies
    1. arghhh ngada la ko dr singa, tak tau konon HRC tu apa.....tipu dosa tau, bleh membawa cirit birit 3 hari 3 malam

      Delete
  3. nak join para doktor di atas tu la.

    den pun orang kampung jugak. den pun tak tahu opokobondo eh HRC tu. nak sobut nya pun berbolit lidah haa.

    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm la aku bukan org kampung
      ko tak bek berkomplot dan tipu aku tau, kang cirit birit 3 hari 3 malam gua tak jamin ar

      Delete
    2. boleh mintak mc dari daddy ziyyad. hahaha


      err, kau agak dia nak bagi tak?

      Delete
    3. confirm la tak akan dpt punya!

      Delete
    4. hahahhaa!!
      meh sini..
      gerenti dapat!!

      Delete
    5. hahaha. sepp la kak singa. high five lagi haa.


      elly jeles! hahaha

      Delete
    6. tak jeles, sebab aku mmg bukan penggemar MC

      Delete
  4. Aku pon minat gak HRC stuffs.. Tshirt mcm ko tu aku ada yg KK punya... Huhhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyy ada geng selepas 3 org blogger kat atas tu berkomplot......wah bulan depan nak ke KK, aku nak pi la rock shop, nak cari shot glass!

      Delete
    2. elly, buat la entry koleksi shot glass kau.

      Delete
    3. baru sket la....sebab aku baru mula kumpul last year aje heheheheheheheh

      Delete
    4. Kalu aku gi HRC mana2 kan, aku whatsapp ko.. Kalu ko nak, bgtau ehh..

      Delete
  5. HRC melaka....xpernah pergi pown....tpi design dia menarik....uiks...rajin elly snap tiap warna stage tu...harga utk HRC mmg standard...mna mna pown sama jerr....

    ReplyDelete
  6. www.facebook.com/groups/240361642795305/
    saya buat group untuk hrc shotglass collector.

    ReplyDelete

Post a Comment