Congrats nur alyssa myra

Berkampung kt sekolah lagi pagi ni
Moga kejayaan berterusan utk kakak!

Comments

  1. Replies
    1. baru masuk opis nih, gila ko tak masuk opis, mlm ni ada event kena attend, so aku nak review semua benda...this week terpaksa suh adik aku jaga anak aku si aryan la.....takkan staff aku hari2 nak mai umah mintak signature bagai

      Delete
    2. aku imagine jugak. lagi² cuti kau yang tersedia -ve tu.

      eh wei kalau dah -ve tahun depan cuti kau berkurangan tak?

      Delete
    3. hard to explain la tata....bab2 cuti ni aku special case sket
      work principe aku: walau aku cuti apa sekalipun, aku akan make sure assistant aku update, kerja aku beres, dan aku sendiri senang di access oleh office...zaman teknologi bagai ni, tak de alasan utk tak update kecuali atas sebab2 yang memang tak dpt dielakkan, contohnya line internet or line telefon tak de, etc

      Delete
  2. Tahniah Alyssa..
    Mmg unik betol nama daddy Alyssa ni...:)

    ReplyDelete
  3. Pergh...! Auntie tumpang bangga...!

    ReplyDelete
  4. tahniah alyssa....moga menjadi kebanggaan mama n papa yeak ....berjaya dunia dan akhirat...amin

    ReplyDelete
  5. tersasul-sasul tak dulu masa baru kenal nak sebut dan eja nama dia...?

    ReplyDelete
  6. Tahniah allyssa...moga terus berjaya...

    ReplyDelete

Post a Comment