OMG

baru lepas bercuti 7 hari
naik kerja hari rabu, singgah opis jap, aku terus ke melaka
menghadiri kenduri tahlil arwah mak chairman
otw balik, teacher kat nursery kata badan aryan naik bijik2 byk
maybe chicken pox

terkejar2 aku ngan pakwe dari melaka
risaukan aryan
mcm la aku leh stopkan chicken pox tu dari kuar byk kan!

so hari ni aku cuti
lepak umah aje ngan aryan
makin banyak naiknya

kat kepala naik byk betul
seb bek aku amik keputusan potong rambut aryan the day before



Ya Allah moga cepat la kering
dah la sabtu ahad ni ada family day opis


Comments

  1. kesiannya...semoga cepat sembuh, duk umah je la, nnt takut berjangkit pulak.

    ReplyDelete
  2. Siannya aryan. Smoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  3. Ekau dah pernah kena cikenpox ni tak kak? Kalau tak pernah, mau ekau kono nanti...

    make sure Aryan dapat ubat antiviral..
    minom air byk2..
    mandi...Jgn tak mandi pulak..
    Pi cari daun semambu..byk kat kuil hindu...buat garu..buat baring atas daun tu...yg ni punya petua, den endorsed :)

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh ya aryan :(
    ni palingggg ibu takut nak hadapi..tp kena juga lalui.
    tabah ya elly ku sayang <3 (tandalove)
    :)

    ReplyDelete
  5. kesian aryan..semoga cepat sembuh ya.

    ReplyDelete
  6. alahai sian aryan koooo...dah le nak pi family day....camne nak berenang dlm pool nie....takut jangkit org lain plak nanti...

    bagi minum air kelapa tau....hope cepat le kering....anak2 aku semua dah kene time baby ko...haru gak mase baby kene....

    ReplyDelete
  7. sabtu ni?
    sah tak baik lagi
    kurang-kurang .. 2 minggu..

    alaaa..
    pergi je..
    sebarkan kat semua orang..kahkahkahhh!!
    ekau dah kena lom?
    ulat-ulat nangka yang belum kena lagi tu..
    dua minggu lagi kena lah tu!!

    ReplyDelete

Post a Comment