penangan braun buffel

nak kata aku tak de kerja kat opis
ada byk kije sebenarnya
tapi bleh lak aku terjebak kat sini
wakkakakakakkaka

15/11/2013 ada something kat butik braun buffel alamanda
kan butik ni baru je bukak
lepas dpt green light dari pakwe, makanya aku sampai menghampiri jam 10 pagi kat sini
tgk queue dah panjang gini
bratur ajelah
tak lama pastu dah panjang sampai situ
dan akhirnya dah menghampiri saiz satu bulatan
ketibaan wakil media dan tah sapa2 la, tak dpt lak aku pastikan
malas ar nak amik tau
yang aku tau aku queue aje

kalau nak suh derang polish barang2 pun bleh gak

jam 11.30 pagi, kaunter start gerak
sampai turn, pi meja ni
dah settle bleh masuk butik plak
actually sempena 126th anniversary
tak susah
bawak 3 brg braun buffel
tunjuk kat derang kat sini
bagi IC korang skali utk rekod
dpt la free benda alah ni
worth RM300++
dpt pe?
free passport holder 
ngan air mineral sebotol
leh la wat minum penat beratur

haaaa yahooooo dpt passport holder free!
yang pakai braun buffel items ni pakwe
ada gak aku pau satu aritu masa kat JPO
mahal sket la, tapi so far puas hati dengan kualiti barangannya
so pas ni ada lagi aku nak menjebakkan lagi diri aku kat sini
sila approve ye aktiviti saya boss!
oppsss saya jumpa isteri dan anak chairman queue skali bahahahahhahahahha

Comments

  1. tgk nama kedai pun dah takut nak masuk... takut tak dilayannye, maklumlah pakaian sempoi je.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah dilema peniaga dan pembeli di malaysia....alah, aku pi JPO pun pakai selipar jepun je, nak layan ke tak sukati la, dan aku lak sukati la nak beli atau tak, biasanya aku tgk2 je wkakakakakakaka

      Delete
  2. Aku orang kampung..
    apokobonda braun hapakenama tu..?!

    hahahahhaa!!
    sila lempang kalau sampai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila la aku dpt lempang ko kan sambil makan lempeng
      aku pun org kampung gak ok!

      Delete
    2. lagi sorang orang kampung. opokobondo bro.. broo.. un. unn...


      yo awat susah yo nak sobut ha? torgigit lidah den ni haa..

      Delete
    3. amboi adik tata yang manis menawan, kemain ye, tipu dosa tau, kang tergigit lidah tu bebetul baru ko tau

      Delete
  3. Replies
    1. biasalah benda free, ramai la kan hehehehehe

      Delete
  4. Bg aq pasport holder tu leh? Kik kik

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah tak bleh bagi ko, dah la penat gua beratur tau

      Delete
  5. betsnye...berbaloi la beratur...dapat air mineral wt minum...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. air mineral cap sendiri tu. wah.

      den toguk air jarang jo haa.

      Delete
    2. ala FOC bantai je le......aku pi opis pun bwk bekal air jarang weiiii walau kat opis ada air

      Delete
  6. bukan level den la kak beraun beraun ni...passport holder pun dah RM300...passport den isi dlm sampul plastik lutsinar Jab Imigresen tu je...wakakakakakaka

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. amboiiiiii aku pun pakai berus gigi colgate aje tau

      Delete

Post a Comment