salam hari isnin

mula bekerja selepas bercuti dr 31/10/2013
parents balik haji, nyambung cuti aryan kena chicken pox
patut aku kena cuti lagi
seb bek ada adik aku yang boleh tlg jaga aryan kat umah utk beberapa hari ni

gila telephone, email, message sana sini pasal kerja
meeting bersusun

kejadian pagi ni
gosok baju kurung sampai berlubang kain baju kurung
bersiap ala2 tikus mondok bergerak sebab tak mo aryan terjaga dari tidur
sampai tadika aira, handphone tertinggal
patah balik umah
melepasi kawalan guard umah
pakwe lak tertinggal beg
patah balik umah lagi
menuju ke office
singgah sapan sat
time kuar duit nak bayar
aku ckp kat pakwe:
"eh tadi kita tak anto brg anak2 pi nursery kan"
wakkakakakakakkakakakakka
sengal betul laki bini ni
aku mmg gini
kalau lama tak pi office aku akan jadi lembab dan sengal bengal
itulah hakikatnya
aku rasa kurang produktif

akhirnya pakwe drop aku kat office, sebab byk report aku nak siapkan dan review
pakwe patah balik anto brg anak2 kat nursery

wakakkakakaka
aku????
sampai opis
assistant kasi update semua benda
gila ar
mana satu nak buat dulu ni
semua urgent!
wakkakakakaka
apa2 pun mai update blog dulu
wakkakakakakakakkaka
ada satu courier
dari sahabat blogger
yeayyyyyyyyyyyyy
i like it so much!
nanti aku update ye!

weekend baru2 ni pun padat
hari kantin sekolah
aku bertugas kat sekolah
hari tandatangan report card
nanti aku update alyssa dpt nombor berapa
pastu berkejar ke wedding anak staff
sambung berkejar ke family day lak
so aku berundur diri dulu ye
kije byk
nanti kita share stories ye
sorry la kengkawan
lama tak BW
ada gak yang aku BW
tapi tak tinggal komen
hehehehhehehe
nanti aku BW ye kat umah korang
dah2 jom wat kije





Comments

  1. Hu..hu..membacanya pun jadi lotih..tapi takpe..nnti dah pencen mcm nekcik ni..barulah legaa tak terkejar kejar!!

    ReplyDelete
  2. Akak pun sama. Masuk je kerja, semua jadi sangat asing. Even officemates pun jadi strangers...hahahahhaha

    ReplyDelete
  3. Berapa kali patah balik hihi... masih cool pulak tu en abe elly tak kisah aje dia ye..

    ReplyDelete
  4. Fuh...yg mmbaca nie pown pnat...,asik ptah blk jerr...apatah lg tuan punya bdan...neway, mama aryan, sila jga kesihatan yea...wsau plak elly keje truk sgt....

    ReplyDelete

Post a Comment