tido itu mmg best

selepas 7 hari bercuti
tido ikut suka
bangun ikut suka
tak cukup tido, bantai tido di siang hari

hari ni mula bekerja
anak2 liat bangun gi sekolah
bukan setakat anak2
mak si anak
dan bapak si anak
hahahhahahahahhaha
















pagi smalam
hari terakhir kat umah mak ayah
pagi2 pakwe snap gambar
dia send kat bbm aku
katanya 
"anak beranak bergelimpangan tajuk blog terbaik"
dengki la tu, dia bangun awal sebab sakit perut

dah aku nak buat kije, 
kang nak gerak ke Melaka
ada kenduri arwah jam 12 tengahari
smalam chairman aku punya mak meninggal dunia
so nak luangkan masa pi ziarah dan menghadiri kenduri arwah kat kampung dia
al fatihah!




Comments

  1. Macam-macam bentuk tidur..
    Kalau dah lena org snap gambar pun mana tahu..

    ReplyDelete
  2. berbagai bagai aksi tido..omaknya mano???

    ReplyDelete
  3. tu diaaaa bila mak jd paparazi hihi
    gaya aryan tido sebijik ank sy !

    ReplyDelete
  4. hahahaha...penuh koleksi tido!

    al fatihah buat mak chairman

    ReplyDelete
  5. buat satu album bernama Album Tidur! tapi kalau gambar kau dengan pakwe ada, memang lengkap la kan. hahaha

    takziah pada chairman.

    ReplyDelete
  6. ko tau elly, aku tgk pic ni...sampai ke bawah pic last tu aku terus menguap haahahahah...punye laa dasat aura tdo tu sampai aku pun menguap same hah kakaakakakakaak.......

    ReplyDelete

Post a Comment