blogger sana sini

aku rasa lama gak bersama sorang sidia di alam maya
tak ingat since bila
bermula di BLOG
bersambung di FB
melarat ke BBM
seterusnya bertukar nombor telefon
dan akhirnya smalam kami bertemu
di Great Eastern Mall Jalan Ampang

sorry NAI
bercakap kat telefon time driving
sampai terbabas simpang nak ke highway MAX
aku sampai lewat 40 minit dari waktu yang sepatutnya
rasa nak sekel diri sendiri aje
anyway, blogger ni sangat humble, sangat talkative, sangat comel dengan muka suci
nice to meet you, rasa kejap aje masa berlalu sampai mall nak tutup suda
seronok berborak sebab mcm2 hal boleh cite hahahahhaha
dasar kaki borak!
hope to see you again nai!


itu cerita smalam
ini cerita 1/12/2013
majlis aqiqah anak seorang blogger di Batang Benar

gambar cilok dari blog NI
ya ampunnnnn pinjam gambar ye
sila jgn mintak royalti
sebab aku mmg tak amik gambar 

baju kuning tu la daddy ZZZ
yang gagah perkasa tuh
yang bertudung purple ada hitam2 sket tu plak mommy ZZZ
comei putih gebu orgnya
tq atas jemputan

satu2nya gambar aku amik masa majlis ni
sebab keunikan kuih ni
first time jumpa

berselisih kereta dengan keluarga khairul hakimin
jumpa gak akak yang ala2 nora danish
kak ida namanya
comel dan slim aje kak ida ni tau
mak chaq yang tudung putih
yang belah kanan tu mommy ZZZ tuan umah ye
yang ni yunus badawi dan isteri
sungguh peramah la weiiiiii
tak kekok bersama derang

aku ngan anak kedua daddy and mommy ZZZ
apa aku tanya semua dia jawab ye
hahahahhaha bagusssssssss
auntie suke!
sebab dengar kata!

cerita awal november
aku jumpa si manis ini
dr hanie
sorry ar cilok gambar ko sat
semua ini mewarnakan lagi hidup aku
nice to know all of you
may our ukhwah last till jannah!


Comments

  1. entry yang lewat senja ye kak? hahaha

    ReplyDelete
  2. biasa lah tu t.a.t.a.

    entri raya pun tak abis lagi tu!

    *larikkk*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. baru tadi dia minta dari web DZ.

      Delete
    2. amboi2 seronok ye dpt membahan aku kan
      kena la mintak permission, kang dia saman aku tak sesia namanya

      Delete
    3. ahah la, entry raya aku mmg tak abis lagi...tak de mood nak update sebab gambar ilang

      Delete
    4. Waah.. Dah naik entry pasal semalam! Aku mmg arini terlebih sibuk, sampai x dan nak jenguk tenet. Elly yg sgt cute mcm budak kolej wpun anak 3 hokeh? Aku muka nampak suci sebab selfie lepas solat.. Hahaha

      Delete
    5. aku yang bukan Elly ni pun bila baca ada rasa macam nak terapung², apa tah si Elly yang baca ni karang.


      hahahaha

      Delete
    6. Tata ko leh terapung ke kakakaka

      Delete
    7. Tq nai malu2 i tauuuuu wakakaka x nampak ke dh kedut2 ni

      Delete
    8. Kak Elly, ikut saiz aku memang tak boleh. haha

      Delete
  3. Wah...ramainye....meriah majlis tu....errr...kueh apa tu?rietta pown xpernah tgk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm kuih apam rietta, balut ngan daun, sedap!

      Delete
  4. Bestnya dpt jumpa kawan alam maya.

    ReplyDelete

Post a Comment