Nilai Springs Golf & Country Resort

aktiviti setiap hujung minggu kalau aku ngan pakwe tak de aktiviti lain atau hal2 lain
haritu 3 minggu berturut2 dok mandi kat sini
nasib baik for the past few weeks byk kije
selamat aku
tapi sabtu baru2 ni terjebak gak kat sini lagi ngan anak2

bahagian atas adalah kolam dewasa
jadi anak2 mandi kat area kanak2 aje
aku sekadar teman derang mandi aje


bahagian hujung sket


the other area


review:
  1. jgn tanya brapa bayaran masuk, sebab aku ada membership card....amik membership semata2 utk bebudak ni mandi kolam hahahahha nak makna kata main golf, oh idak la, pakwe jarang main pun
  2. aku suka dtg bwk anak2 mandi sini berbanding kat staffield country resort sebab lebih terjaga maintenance dia dan kolam dia lebih mesra budak2
  3. sambil anak2 mandi, aku boleh habiskan masa membaca, main game dsb sambil makan2 dan minum2....order aje nak makan apa, nak minum apa, sebab makanan dan minuman luar adalah dilarang sama sekali.......pastu bill semua masuk dlm statement, hujung bulan, papa sila bayar ye wakkakakakakakkakaka alah, sesekali aku songlap gak makanan dari umah makan 
  4. org luar bleh aje dtg mandi, tapi aku lupa la charge dia brapa, tapi kalau tak silap aku tak la sampai RM15 per head
  5. changing room sangat selesa
  6. selain dari mandi kolam ada gak taman mainan skala kecil, ada la buaian, gelungsur dsb
  7. kalau dah bosan, bleh main ping pong lak
so rasanya cuti sekolah ni, aku akan byk habiskan masa kat sini, maklumlah alyssa, aira ngan aryan ni ulat air
jenuh la aku berkampung kat sini plak!


Comments

  1. kak elly, nak tengok gambar kau pakai swimsuit boleh?







    hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi2 yang bukan2 dimintanya ye

      Delete
    2. amboi daddy ziyyad, dah kata sexy, pastu gelak wakakkakakakka
      perli ke apa

      Delete
  2. Budak dgn air mana boleh dipisahkan elly...
    Kakak dulu masa kecik main parit anak sekarang pool dan water park..

    ReplyDelete
  3. Next time den balik Btg Bonar, bleh la den try mandi kat sini...Pakcik wife den mmg ahli tegar kat sini...pasal dia tegar golf..wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha singgah2 ................. dulu2 aku selalu lepak staffield country resort, tapi pool dia tak best, makanya papa derang amik plak membership kat sini hahhaha semata2 anak2 nak mandi kolam kat sini, kalau derang tak sayang papa derang bagai nak rak, tak tau la

      Delete
  4. Kalau tak sampai RM15 untuk non-member, memang consider ok lah tu Elly. Kolam2 dia pun nampak banyak dan luas. Paling best, boleh pau pakwe awak yer...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe akak, alhamdulillah spend aje, hujung bulan bill sampai, bayar ajelah guna cheque dia

      Delete
  5. anak2 aku sibuk ajak balik kampung. nak sambut musim banjir dgn sepupu sepapat diaorang la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hati2 main banjir, bahaya gak tu men banjir

      Delete
  6. Budak2 dan air memang tak dapat dipisahkan ☺☺

    ReplyDelete
  7. Bstnye....rietta teringin nk pergi yg elly pergi dlu...tpi asik xde cuti jerr...jwapnye tahun depan larr plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe rietta, ada masa bleh pi nanti ye

      Delete

Post a Comment