welcoming our new family member

pakwe kata ni wife dia nombor 3
bahahhahahahhaha
ptg ni kita bertemu ya!
pastu kita kasi full tank
kasi test drive balik kampung
kasi surprise sama alyssa, aira dan aryan

rindunya kat derang bertiga

perbualan telefon malam smalam antara aku dan alyssa sebaik sahaja flight landed kat LCCT
aku:  esok malam mama balik kampung amik kakak ngan aira aryan balik KL ye
alyssa:  yeayyyy tak sabarnya, kakak rindu ngan mama papa
aku:  mama papa pun rindu semua
alyssa:  kakak rindu, tak sabar nak jumpa mama papa, sampai rasa tak leh tido malam ni
aku:  eh tido la, kang ngantuk, esok mama kerja dulu, lepas kerja baru balik kampung, malam kot baru mama bertolak
alyssa: alllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaa ingatkan esok tengahari mama sampai...okaylah!

sabar ye, malam nanti kita jumpa!


Comments

  1. Best!!!!!

    Vorsprung durch techniq :)

    ReplyDelete
  2. Kak, aku tengok tajuk ingat family member as in person yang sebenar kak. Baru komen kat blog DZ yang kau nak Pampers banyak² tu buat apa. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. Fuh...bini no 3 lgi mahal dr mas kawen bini tua...heheh...tpi chantek...seswai ngn elly ngn pkwe....alaa sweetnye alysaa....

    ReplyDelete
  4. gambar error...baru nak tgk...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha tak de rezeki nak tgk
      bleh cuba lagi

      Delete

Post a Comment