WW - 18/12/2013








Comments

  1. comelnyaaaaaaaa!!!!!
    kalau aku.. abih aku makrokan semua.. ekor.. mulut..bintik2 tu..

    ko cicah apa roti ulat tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak bawak camera, aku ada note 3 ngan Q10 di tangan aku jek masa tu
      ala aktiviti hujung minggu anak2 mandi kolam, derang mandi aku lepak baca buku main game, apa kes nak bawak camera kan....tetiba bleh lak muncul ulat ni kat pokok kelapa depan meja aku...comel plak aku nengoknya!
      btw aku hilang gambar cacing aku!
      roti tu?
      lom makan lagi, ada lagi atas meja ni ar, sebab dah kenyang sapan spaghetti, ingatkan nak bawak balik umah cicah kopi
      aku lalok lagi kesan ubat doktor ni weiiii

      Delete
  2. Ulatttt....comeinye.....dah macam neon....mcam katon 3D pown ada gak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. comei kan, kaler hijau dia cantik sangat2

      Delete
  3. Replies
    1. dia pun makhluk Allah, dia lagi takut kat ko tau tak

      Delete
  4. Kau tunjuk gambar ulat tu kat CPL, ada risiko dia pengsan kat situ jugak. Hahahaha.



    Baguette tu sedap nya cicah air milo je. -- Selera orang kampung. Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. org kampung mende....org kampung cicah air kopi ar....aduhaiiii tak sabar nak sampai umah cicah kopi satgi

      Delete
  5. wasap ko apa?
    aku Dr Singa
    add le..

    ko ada wasap t.a.t.a?
    meh aku add

    ReplyDelete
    Replies
    1. den orang kampung kak, takdok wasap.


      opokobondoeh wasap tu?

      Delete

Post a Comment