Susulan WW 29/01/2014

tu bukan gambar aku kat entry WW - 29/01/2014
tu gambar aku google wakakkakakakkaka

ya pandoraaaaaaaaaaaaa
semacam trend sekarang
sana sini pandora

camner aku terjebak ngan pandora ni?
alkisahnya, pada family day office aku tahun lepas
(ya ampunnnnn entry tak up lagi)
aku dpt gelang pandora as door gift

so inilah jenis gelang yang aku dpt
tanpa sebutir charm, clip dan segala bagai
gelang kosong

masa tu aku tau la kewujudan pandora tuh
jejak kaki kat kedai dia mmg blom
lalu lalang mmg selalu
hahahhahah
malas amik tau
sehinggalah aku dpt gelang ni as door gift

kenalah amik tau kan
abis gelang tu takkan nak sign in as item to be put in the museum 50 years later!

makanya
kan hari ni kan bulan january
bulan depan bulan february

ada la promotion
Valentines2014 - generic
hahhaha
mata aku turut terjebak
ohhhhhhhhhhh cantiknya
bahhahahahahha

disatu petang yang hening
aku ke alamanda putrajaya
kihkihkih
terus ke pandora

takkan la shopping sayur kan
beli charms la wakkakakakakakkakaka

apa aku beli????
charms nih seketul

charms ni seketul

clip ni 2 ketul
Desert Star Clip
charms nih seketul
ni bleh ubah jadi loket later on
Image 1
seketul safety chain cam ni
Daisies silver safety chain
ada promo
pembelian RM888 ke atas
dpt free charms
ada 2 design yang free charms ni, dedua bentuk love
tapi aku pilih yang ini
yang ada chinese character
jgn tanya aku maksud chinese character tuh
sebab aku dh lama tak praktis chinese character aku
pastu aku tanya sales person tuh, dia jawab tak tau
aku mmg rasa cam apa je kalau aku tanya kat sales person dia jawab tak tau
apa la
you totally dont know about product u sell!
huh!
seb bek dpt free, alhamdulillah
Chinese Love Heart Charm
lepas shopping pandora sila tgk brapa jumlah pembelian
pastu sila ke kaunter pertanyaan kat centre court tu utk redeem apa yang patut
Photo: Shop and redeem Alamanda Putrajaya exclusive D.I.Y angpow packets and Chinese bowl set this festive season. *Terms and conditions apply
haaaaaaaaa aku dpt mangkuk tu weiiiii
cantik sangat!

masa aku ke Jakarta bulan december yang lalu
aku naik lion air dari KLIA
aku singgah ke duty free pandora
inilah charms pertama aku beli
as a simbolik gelang ni aku dpt as a door gift
seketul aje aku beli
frankly, masa ni aku tak tau lagi motip clip, safety chain, spacer bagai
hahahhahaha
Pandora Bow Bag Charm
pastu adik aku pi phuket ngan kawan dia
aku kirim la beli kat dia kat duty free KLIA
byk aku kirim, tapi ada la 3 ketul aje yang ada stok

seketul charm ni

Openwork Appleblossom Charm
dan seketul charm ni
Openwork Wildflower Charm
dan seketul charms nih
Forever Together Charm
hahahhahahhahaha dah kumpul2 byk gak aku dah ada
eh gambar2 kat atas tu semua hasil google ye

camner rupa pandora aku?
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


berehat seketika dari berpandora nampaknya
cukuplah sementara waktu ini
bleh caya ke ayat aku nih?


Comments

  1. Cantiknye....pndai elly pilih charms...kku rietta...alamak cacamarba lah jadinya....

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaa, suka tengok sebab nampak ada bentuk daun tu..

    ReplyDelete
  3. aku tau!!
    aku tau!!
    tulisan cina tu!!
    boipren aku pernah bagi kat aku tulisan gitu..

    maknanya ' love ' !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahhaaa...
      apokobondo tu..?

      wa tara paham..
      wa paham 'pangsai' aje!!
      hahhaaaaa!!

      Delete
    2. aku dulu ada blajar chinese character ni
      lama sangat perap
      sampai lupa dah
      lagipun tak de geng nak ckp dan menulis mandarin sama2

      Delete
  4. khelassss opis kau door gift Pandora beb!!

    [ adakah idea kau??!]

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak
      aku sokong je
      wakkakakak dan kasi proposal kat boss
      wkakakakakkakaka

      Delete
  5. Hanya Johari yang kenal Maniam.

    Aku bukan Johari, so apa yang aku nampak di atas adalah sekumpulan biji-biji timah yang dibentuk menjadi benda yang cantik sahaja.

    Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakkakakakkakaka maniam tak kenal?
      rugi la!
      biji timah yang dibentuk menjadi benda yang cantik yang perlukan kemahiran dan ketelitian

      Delete
  6. bila nak start kumpul pandora nihhhh

    ReplyDelete

Post a Comment