tq ascil, i love it! hanya guna excel ok, kagum aku sat!

Photo
bleh layan blog ascil
tgk sendiri hasil tangannya!
ni gambar asal


Comments

  1. woh!!
    cantik!!
    sebijik sama!!

    gambor kau tak ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnn, cantik kan, guna excel je tuh!
      gambar aku tak dak la, nak kena mintak dia buatkan gak nanti, tapi dia ni bz budaknya!

      Delete
  2. Haah kak. Mana gambar kau in the swimsuit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkkk tgh pilih la yang mana paling seksi dan menggoda kalbu....tak tau mana satu nak upload

      Delete
    2. upload semua pun okay. nanti kitorang jadi judges nya.

      Delete
    3. gambar buku ko pun ku tak sempat2 lagi nak suh upload gambar swimming suit ye
      amboi2 tata kemain ko ye, noty ini budak

      Delete
    4. den tak mau kena ketumbit tgk ekau ber 2- piece kak...wakakakakaka

      Delete
  3. banyak gunanya excel ni, bukan sekadar buat pie chart je.. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment