WW - 08/01/2013 jom shopping bersama EK Galore!

sila lawati FACEBOOK EK GALORE

Comments

  1. Alaa kak. badan aku macam belon. kalau kain tu mesti tak cukup sepasang meter nya. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke, aku mana tau ko cam belon, belon bday party ke belon gas wkakakaka lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Delete
    2. Ekau jual la pulak design baju yg bentuk belon...nanti tata boleh borong beli....bahaha

      Delete
    3. Betul tu kak idea DZ. Nanti aku borong. Hahaha.

      Delete
    4. ko nak brapa ela tata, akak readykan stok aje
      tak borong siap ko!

      Delete
  2. Weh kak...ekau ada tanya den pasal nuffnang hari tu kan ? Alaaa...letak aja ikut step by step yg ada tu...den yg buta IT pun boleh buat...gagagaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. siot je
      dah buat, tapi ntah la
      aku pun tak paham

      Delete

Post a Comment