WW 22/01/2014 - aku pun tak tau apa aku spend ngan credit card standard chartered ni, sebab card ni aku guna utk beli air fare staff opis aje....latest pun 2 ticket je aku beli, itupun dedua ticket burn huhuhu




Comments

  1. memanglahg WW
    tapi tajuk panjang sekilometer!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong Kak Singa.

      Kak. Lain kali aku nak buat macam ni je la untuk entry WW.


      Hahaha.

      Delete
    2. sila bayar royalti sebelum tiru hehehehehe

      Delete
  2. Tak payah fikir susah-susah.
    Dpt voucher tu guna ajelah Elly...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg nak guna kak, tgk fikir apa la nak dibeli ngan voucher nih

      Delete
  3. ada niat nak buat teka teki teka tekuk?

    ReplyDelete
  4. tu tandanya ekau banyak borong air utk staff..tu pasal esbok penuh sentiasa! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit, air fare = tiket kapal terbang, camner plak esbok aku leh penuh sentiasa hahahahahhaa

      Delete
    2. Woi kak!

      Airfare tu rapat la. Aku pun ingat kau belikan air utk staff tau.

      Hahaha.

      Delete
    3. hahahahha aku kan org kampung, english ni mana reti
      hahahahhahah
      my english is horrible ok!

      Delete
  5. Replies
    1. haaaaaa????????????????
      nehiiiiiiiiiiiiiiii

      Delete
  6. shopping jom...hehehe....btul kata Dr singa...entry WW, tapi tajuk panajang...creative nya...asal WW jugak kan...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. org ngelat mmg cam ni rietta hahahahhahah
      eh jom pi shopping!

      Delete

Post a Comment