Aryan Expressions




























entry sebegini
sebagai tanda aku sangat2 bz

ni gambar pagi tadi
fresh dari ladang
apa ko nak buat ngan satu-satunya anak lelaki
bungsu lak tu
manja ya amatttttttttttttttttt
nak pi sekolah ni
masuk kul 8 pagi
8.30 pagi kat umah lagi
setokin kasut mak usu yang pakaikan
dia yang nak pi sekolah, tapi main psp
aku kata:
"beg tu amik aryan...nak tinggal beg kat umah ke/"
aryan jawab:
"amik la sendiri, tak nampak ke aryan main psp"
alahai anak....kang mama ko sound ko sentap
bila ko sentap, nangis lak kang
bila nangis .... wat hal tak mo pi sekolah
pastu wat perangai nak ikut mama work katanya

last2 aku kata gini:
"wat hal banyak2 mama call polis ajelah"
senyap terus!

korang ada petua?
kasi ilang manja dan kasi ilang dia wat muka cute?


Comments

  1. Ko sound anak ko, but then anak ko sound ko balik..hahah..sweet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha sweet ye gie!
      mmg sweet la sangat, sampai aku rasa leh kencing manis!

      Delete
  2. ko bagi jer dia adik elly...baru dia rasa...hahaha ok kan petua aku?
    nnt dia dah besar ko bg dia tgk pic2 dia ni ek. tgk apa reaksi dia hehe...eh cepat ya gigi bongsu dia cabut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik baru?
      nehiiiiiiiiiiiiiiiiii
      gigi bungsu dia bukan cabut, tu dia jatuh beskal hahahahhahahaha
      anak jantan gitu la, patah riuk sana sini

      Delete
  3. berrlambak dak aryan!!
    kalau kau buat gif gambar2 ni cantik beb!
    nanti aah..
    kalau aku ada masa karang.. aku buatkan..
    nanti aku e mail

    ReplyDelete
    Replies
    1. gif tu apa?
      jgn la bgtau aku benda2 pelik wei
      wakkakakak
      ko nak buatkan?
      yahooooooooooooooooo

      Delete
  4. penangan anak bongsu memang macam tu kot. anak aku yang darjah 4 pun style lebih kurang gitu. buat muka sedih bila nak protect diri dari kena marah

    ReplyDelete
  5. Dia memangggg tak takut camera. Comelnyaaaa....

    ReplyDelete
  6. macam macam expression betul si aryan ni. haishhh

    ReplyDelete
  7. hehehhe bila dah ada naak sendiri baru tau cane rasanya bila tgk anak2 orang lain yg manja teramat :p

    ReplyDelete
  8. dah namanya anak bongsu..mestilah manja..hehehe

    ReplyDelete
  9. Pagar Aryan dah tutup sikit dah.

    ReplyDelete
  10. wow aryan...mcm diva lah...kemain hah tgn busy layan psp, kasut org lainsarungkan hahaahaha..sebijik perangai dayyan ko...mentang2 bongsu lelaki kan...harus saham tinggi menggunung...ape nak semua dapat hah.....

    masuk sekolah pun ikut timing die sendiri yeak kakaakakkaak....otai kate kan...kalo ade pengawas sekolah pun pengawas takut nak catit name kooo hahaahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dia bleh geng ngan dayyan
      sesuai sangat

      Delete
  11. wehhhhhhhh...batman mana minom susu guna botol! hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment