hungga hungga


Comments

  1. pangkor island beach resort!! best wei aku dah pi. kalau ko tetiba taknak pi, aku bermurah hati nak terima boucher ni tau hikhik...dr umah aku nak ke jetty tu tak jauh sgt.

    ReplyDelete
  2. jeles giler...baru je survey chalet kat pangkor semalam. hari ni ko pulak dengan rakusnya tunjuk mende ni. sedih, nak nyorok bawah meja la

    ReplyDelete
  3. wow ini sesuatu yg best....ape lagi cuti sekolah bakal tiba...moh2 kite ke pangkor ...aku last pergi 5 tahun sudah kot...bygkan lamo gileeee wey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. X sempat tunggu cuti sekolah.....aku dah otw utk hornymoon

      Delete
  4. syoknya.... boleh berhoneymoon.....

    ReplyDelete
  5. hungga hungga.

    kak, nanti snap lagi gambar minah saleh ber two-piece eh?

    ReplyDelete
  6. Kitorang plak member yang Melaka punya. Tapi since hubby pindah Kuantan, tak renew dah. Takder time nak utilise. Rugi jer. Now maintain Swiss Garden jer. Kat Kuantan ada S.Garden..hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg x dpt utilise semua. Tp yg saya punya ni ada few hotel cover. Melaka, penang, pangkor, kl.

      Delete
  7. hepi holiday elly!! bawak balik ikan bilis bebanyak ye

    ReplyDelete
  8. Bestnye...selamat berhoneymoon yea....

    ReplyDelete

Post a Comment