WW - 26/02/2014

Comments

  1. Replies
    1. eh blommmm lagi, umah aku setakat hari ni still ada air tau

      Delete
  2. Mndi ala2 pepatung...sian uols..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. blom, air still ada, persediaan aje!

      Delete
  3. Bekalan....tpi rietta sndiri rimas bila air xde...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biarlah letrik tak de, jangan air kan!

      Delete
  4. Jimat jugak kan kak. Kau makan luar, tak yah basuh pinggan.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tak tau la kak, sebab sampai skang air masih ada lagi, alhamdulillah!

      Delete
  6. teringat den cerita p ramlee! haha

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. yup, sampai hari ni masih ada air tau

      Delete
  8. Dah brp ari ko x mandi? Haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari2 mandi la...air belum kena catu lagi setakat ni, alhamdulillah

      Delete
  9. tpt sis kena catu air dah ke? adoi..parah jugak kalau kena catu air ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. blom liza, persediaan aje, kang dibuatnya catu, matik la

      Delete
  10. rumah saya pun dah penuh dengan tong air. tapi tak tutup2 lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe zila, kita get ready aje, nanti tak de air, zila pi lari ke hong kong la hehehehhehe

      Delete

Post a Comment