budak paling liat nak bangun pagi

gaya pagi ni bila disuruh mandi pi sekolah

aryan turun tingkat bawah
bgtau nak susu
aku buatkan susu
susu siap dia wat posing cam ni



kesian dia terlelap

aku kejut suh mandi
dia bgtau nak minum susu kejap
terlelap lagi
kejut lagi
dia bagitau tak mo mandi kat tingkat bawah
nak mandi kt bilik air mama
ok ... mama dukung pi tingkat atas
terlelap kat bahu mama
kejut lagi suh mandi
dia kata 5 minit je nak baring kejap
terlelap lagi
jenuh ar
bukak baju dia, bawak masuk bilik air
siram air
wakakkakakakkakakakakka
padan muka ko aryan!

apa lagi
melalak la dia pas tu
wakkakakakakkakakaka

Comments

  1. heheheeh tu le bujang diva kan..sanggup je ko layan hah...kalo aku mmg terus heret mandi jek...takde kejap2 dah hahaahahah...kang lambat aku gi keje kang hahaahah....

    kadang2 sian tgk dieorg ni kan...tapi nak buat camne...hidup harus diteruskan so sila laa bangun awal yeak nak....mak ko ni subuh sapie dah bangun masak haahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg lambat hari2 pi sekolah, masuk jam 8, sampai sekolah jam 8.45 pagi setiap hari
      dan aku lak, masuk office jam 9, hari2 sampai 9.30 pagi
      mmg diva la sangat!
      tak tau mama dia sesubuh dah bangun siapkan semua benda bagai kan!
      owhhh yang paling best dah lambat pagi tadi, dia suh suapkan dia mee hoon ngan telo plak
      saba ajelah aku nih

      Delete
  2. Replies
    1. sesekali aku kena kejam
      sebab budak ni manja tahap gaban!

      Delete
    2. ko kecik kecik mungkin gini duluuu

      Delete
  3. amboi...boleh plak minta 5 mnit lagi...hehehe...tapi comei tetap comei....

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak comel ni mmg bertingkat2 alasan di pagi hari

      Delete
  4. next time, suruh dia mandi dulu, baru dpt susu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau rasa nak kena tajang ngan dia cuba la wat cam tu

      Delete
  5. alahai...kesian tgk muka dia kan. klu aku sayu jer rasa hati nak kejut huhu. mujur anak2 aku takde mslh nak bgn pagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian tu memang kesian
      lama2 mana leh sabar dan kesian2

      Delete
  6. alaaaaa cumel sangat ni! sayunya nak kejut. tapi kena kejut kan. kalau tak, dia tau dah, buat trick gitu, confirm mama kasik ponteng ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. wajib kejut!
      kalau tak camner!
      nanti tak de disiplin!

      Delete
  7. Dgn harapan x yah gi skolah? Hehehhe.

    ReplyDelete

Post a Comment