Kota Kinabalu Sabah - Part 6

jom layankan cerita seterusnya
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5

awan dah menutupi keseluruhan gunung kinabalu
alhamdulillah aku dpt tengok segalanya di depan mata
time utk check out
punya liat nak bangun derang nih
snap pic sket


pengembaraan turun ke bawah
tak dpt aku bayangkan kalau luggage kami yang bawak
tq la utk staff hotel
derang bawak luggage kami rileks jek




area depan lobby hotel


jom tengok apa ada sekitar hotel




actually derang ada sediakan jugak area untuk meninjau gunung kinabalu
nampak tak?
boleh nampak view cam ni
tapi gunung dah tertutup abis




nak sapan lak
lapar gak time sejuk2 nih
sebab kami turun lambat 
melepasi jam 10 pagi
makanya makan ajelah apa yang ada
itupun nasib baik ada lagi
akakkakakaka bedal ajelah, free pun kan
free ke?
bayar gak kan, prepaid lagi!
alhamdulillah kenyang jugak
driver pun dah tunggu kat luar lobby
jom teruskan pengembaraan
tapi next entry la ye
kahkahkah

Comments

  1. Uikk...ada nasi lemak pun dah kira ok dah tu Elly...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ok, cukup kenyang nak alas perut

      Delete
  2. Kalau banyak sangat pun makanan rambang mata masih ada nasi dan lauk-pauk dan roti dah ok sangat kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan larat pun nak makan byk2, itu pun dah memadai

      Delete
  3. Bestnye....ada bunga biru....rietta rindu nak ke sana lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. elly pun rindu dah rietta
      sejuk aman damai segar tenang

      Delete

Post a Comment