sapa main ni?


Comments

  1. apa ni??....arnab n katak di merata-rata tempat
    kak ton cuma main lompat getah dgn konda-kondi

    ReplyDelete
  2. ooo game baru kat android or apple ni?? tab dan ipad kitorang both dah rosak and kami takde hati lg nak hntr baiki sebab dah byk kali rosoknya. biar anak2 merasa akibatnya tak sayang harta benda hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahahha
      android ada apple pun ada

      Delete
  3. selamat terjebak!
    level berapa dah?

    ReplyDelete
  4. tak nak terjebak macam candy crush dulu...

    ReplyDelete
  5. Download tapi tak main. Budak Gundut yang main.

    ReplyDelete
  6. xmaen...game apa yea...rietta kurang minat men game...tapi cantik la design dia...menarik hti...game cam candy crush jugak ke?

    ReplyDelete
  7. oo pet rescue.. best eh kak? kena download ni

    ReplyDelete
  8. den tak main.
    dan, tak mahu mula terjebak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de la terjebak
      main time senggang je

      Delete
  9. tak main...percaya tak kat henset aku mmg takde game hahahaahahah...

    ReplyDelete
  10. alaaa kita tak main game
    kt henpon ni sumer game ank sbb mak tak reti main game
    candy crush pu lama tak bersentuh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. henpon aku, aku punya game aje.
      game anak kat dia punya
      hahahahhaha

      Delete

Post a Comment