Susulan WW - 12/03/2014

haaaaaaaaaaa smalam pengomen pertama aku si t.a.t.a
dia tanya aku apa ke benda nih
hehehehhehe
sedap wei
cair di mulut

tadaaaaaaaaa
inilah dia
makan kat mana?
makan kat sini
di alamanda



pakwe punya

aku punya

review aku:
first time try makan sini
sedap!

tapi...............
aku tak suka benda alah ni
benda alah ni dtg skali dlm set aku 
kikikikiki tak suka dan tak suka
partner in crime
main game aje kerjanya
kang aku uninstall game tu padan muka!
sebab sedap
next time nak mai lagi
try ni plak

nape aku nak try?
sebab aku pernah makan yang cam ni kat jakarta
really melt bila masuk dlm mulut
tapi nampak sedikit dry dlm menu ni
tapi tak pe
tetap nak cuba lain kali
tunggu la aku lapar 
time tu la aku akan muncul lagi kat sini
hehehehehhehehe
btw harga makanan yang aku makan ngan pakwe tu, termasuk air skali dlm RM95.00
bagi aku ok sebab ada 2 air, 1 starter dan 2 main dish

so tata, dah terjawab kan persoalan ko
amacam?


Comments

  1. wow...tak reti makan makanan jepun hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu pun aku tak reti
      pastu belajar
      skang dah reti
      dan mula cuba mcm2 menu jepun
      hahahhaha tapi ada gak yang tak sedap!
      yang tak sedap, tak makan la!

      Delete
  2. Dah terjawab dah kak. Memang den tak roti yo nama menatang tu. Den teke bubur chacha yo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe dah tau kan
      skang dah reti kan

      Delete
  3. uiks...makan jepun yea...eeh harga dia agak ok larr jugak erk...nmpak cam mahal sangat semalam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan harga
      makanan jepun mahal sket kalau betul2
      ciput aje pun
      tak la kenyang mana
      pastu bila nak bayar terkejut

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe bukan makanan kita
      mmg pelik ajelah kan

      sama gak ngan derang
      bila kena makan makanan kita
      derang pun pelik hehehehe

      Delete
  5. husben aku tak mkn benda pelik2 ni. nnt dia teringat ms pergi korea kena mkn sotong hidup. muahaha... sushi pun aku je mkn. tp dia rajin beli.

    ReplyDelete

Post a Comment