wakakaka padan muka ko aryan!







Comments

  1. Replies
    1. takkkkkkkkkkkk
      kali ni dia bedal alyssa ngan aira
      so aku bedal la sama dia
      wakakkakakak rasakan
      asyik buli kakak aje!

      Delete
  2. Kak, sat lagi kau dengan pakwe kena masuk courts. dera anak. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan dera la
      ni gurau2 ala2 ganas
      kan tu anak lelaki
      mana leh gurau2 manja sangat

      Delete
    2. hahhaaaa..
      sib baek bukan kat sweden

      Delete
  3. Elly ni mana boleh buat Aryan menangis macam tu sekali? Kesiannya dia. Meh sini ikut auntie sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ni kak, sentuh sket pun nangis mcm kena rotan sampai berdarah....kadang2 papa dia jeling aje pun....nangisnya mcm kena rotan 10 kali kat montot

      Delete
  4. ingatkan jari tersepit kat celah tayar kete mainan

    ReplyDelete
  5. igtkan jri dia sakit lgi...ekekeke....sian aryan...tu la, nape buli kakak...tpi btul tindakan elly...kena tegur tu...klu x, dia xtahu dia buat salah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bleh la buli kakak kan
      sebab nanti dah besar
      dia kena jaga kakak

      Delete
  6. Aku pun suka nyakat anak smpi anak nangis wakakaka pastu br pujuk blk :p tu lar anak llk xleh manja sgt.
    Knp aku nak induce? Sbb dah x larat sgt. Jln mcm penguin dah huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan sesekali nyakat
      baru la ceria sket
      pastu pujuk balik hehehehhe
      ala kesiannya dah mcm penguin
      sabar ye mak yong!

      Delete
  7. hoi beriya si bujang diva ni menangis...ape ko buat hah...ni mesti misi buli besar-besaran2 nieh heheehehe

    aryan meh amik kursus tekwando ngan aunty lieya lepas ni ko senang2 jek leh pertahankan diri bile di buli ...tapi memandangkan ko diva bujang terhangat mcm dayyan kat umah tu so redho jek laa jadi mangse buli yeak...pasgrah itu menyerah....heheheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala dia bedal akak dia
      mmg patut la dia kena sound
      tak pukul pun
      sound aje
      pas tu sentap
      nangis
      mcm kena belasah bagai nak rak
      tak yah amik kursus
      akak dia dah tali pinggang hijau 2
      hahahahaha
      dia mmg leh geng ngan dayyan
      ahhhahahhaa

      Delete
  8. laaa nape ni hehehe.. kena bulik yerrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia buli kakak dulu
      then baru kami buli dia
      pastu sentap
      mana adil kan
      padan muka

      Delete
  9. hahaha.. sesekali tengok anak jantan nangis lucu je.. pasni bagi dia tengok entry ni confirm dia malu sendirik.. ;)
    kat umah ai tu, dak Adik suka nau menyakat dak Kakak dengan dak Adik.. gamat rumah jadinya..

    ReplyDelete

Post a Comment