bila Z merajuk

last week few days gak dia check in kat workshop
smalam masuk lagi
hahahahhaa
lama betul ko mrajuk la Z
tak bek la majuk2 ni
adik bradik jgn majuk ye!

last week dia wat hal ngan hydraulic
this week kasi tukar tayar 2 ketul
adehhhhhhhhhh

dah siap
nanah rasa bila tiba bab nak bayar
and its back on track
alhamdulillah
kasi pakwe test drive dulu
biar aku test drive keta dia wkakakakakakka
so pagi ni
aku date ngan Z
jom Z
sempat selfie kat traffic light
wkakakakakkaa
weekend ni aku bz
ngeluh2 tapi syukur sebab masih boleh beraktiviti
jom ramai2 ahad ni
aku jual lego cam biasa
apa lagi?
tak reti2 datang kasi support 

Comments

  1. Kak, car boot sale ni aku lupa, bila aje waktu nya? Sebulan sekali ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebulan sekali, every last sunday of the month

      Delete
  2. Ngences kakak nak test drive pun rasanya tak dptlah elly...

    Kalau car boot sale tu mampulah beli yg mainannya ada tak hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki tak tau kak, saya dulu berangan jugak!
      alhamdulillah

      Delete
  3. masyallah...bila lah agaknya nekcik dapat numpang budak Z ni kan..nak oder tak mampu..numpang puter puter pon jadiklah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nekcik, kalau ada rezeki mai umah saya, atau terserempak nekcik ngan Z, sure saya bawak beround2...insya Allah!

      Delete
  4. teringin naik Z...moh le datang kotan tinggi Z...

    ReplyDelete
  5. Z merajuk pun ada lg dpn mata. Mr.innova kita merajuk 4thn tau sob sob...

    ReplyDelete
  6. kak, nape tak bawa mr z ke car boot sale tu..hehehe... sori kak, tak dpt pergi last minit..InsyaALLAH satu hari nanti.

    ReplyDelete
  7. Pinjam ben. Nak bwk blk kg. Aci x? Brp hage lego ko jual. Aku nak beli kat anak2 la. Pemberi semangat sbb jdk anak soleh dgn solehah.

    ReplyDelete

Post a Comment