Kota Kinabalu Sabah - Part 9

abis trip ke kundasang
sejujurnya aku nyesal gak check in satu malam aje kat kundasang
tak pe, next time kalau mai
aku nak check in 2 - 3 malam kat kundasang hehehehehhe
banyak tempat menarik kat kundasang
dengan cuaca yang sejuk dan nyaman
mmg aku rindu pada suasana itu

so kitorang pilih utk stay hotel ni


bath tub ni penting utk anak2 aku
aku tak bwk derang pergi pool
sebab trip kali ni say no to pool and shopping mall
wakkakakakakkakaka



kegembiraan mereka2 itu
sebab boleh tido best malam ni
sambil buli aku amik gambar















jgn tanya aku rate bilik ni satu malam
sebab semuanya dah masuk dalam package inclusive of breakfast hehehehehehhe
itu ajelah utk part 9 ni
esok je le aku sambung ye
tetiba bz balik
have a good day everyone!



Comments

  1. er..
    berapa harga bilik untuk dua malam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. er..
      berapa rate bilik tu tiga malam?

      Delete
    2. eeeeeeeee dah kata jgn tanya rate sebab semua tu masuk dlm package aku 5 hari 4 malam
      sekel nak?
      exact price aku mmg tak tau
      kalau nak kena google la ekekekekekekeke
      sebab tu harga package aku akan letak kat last entry sebab lepas korang baca entry aku baru tau berbaloi ke tak
      bluwekkkkkkkkkk

      Delete
    3. ni lagi sorang ni
      geng nak kena sekel la tuh

      Delete
    4. hahhahahaa!!
      ko kata jangan tanya harga bilik semalam..
      kita orang tanya lah dua malam.. tiga malam....
      :P

      Delete
    5. Kita ikut arahan dia kan kak kan?

      Hahaha.

      Delete
  2. wah...semua dah termasuk dalam pakej...bestnye...

    ReplyDelete
  3. Yang paling mahaaaalllllll sekali ialah...... kegembiraan mereka semua. Priceless Elly... Definitely precious.

    ReplyDelete
  4. betul beb...aku pun stay semalam jek kat kundasang dulu...serius menyesal...patut stay at least 2-3 hari kat situ...situ best ..view cantik...suasana nyaman kannnn...ooooohhh bile nak repeat ke sane balik nieh!!!

    betul2... bathup adalah perkara penting....tu laah kegembiraan anak2 kan ...senang jek nak umpan dieorg ni hepi, bagi laa main air...mmg hepi memanjang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila repeat lieya
      aku pun nak repeat
      ntah bila rezeki cukup nak ke sana
      bathtub tu berguna sangat2 bila derang ada dlm bilik utk aku dptkan rehat yang berkualiti

      Delete

Post a Comment