salam 1 isnin

alangkah indahnya kalau skang aku tengah begini
bersama kejernihan air laut
angin yang menghembus dengan nyaman skali
tapi apakan daya
hakikatnya aku dah kat office
budget jutawan la tu tak yah kerja kan
jutawan pun pepagi dah terpacak kat opis tau elly weiiiiiii

aryan pun cool aje pi sekolah pagi ni
walau hakikatnya jam 2 pagi dia tido 
bluwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
mama aryan kata dia bz
ntah bila cite sabah dia nak abis kan
wkakakakakkakakakkakaka
have a good day everyone, insya Allah!

Comments

  1. Akak memang ke laut setiap weekend. Kuantan, Melaka, PD...semua laut. Puuunnnnnn tak dapat lagi nak lepak cenggini Elly oiiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishhh rugi kak wei
      selit2 kak len kali

      Delete
  2. Sekel kau tu ke kak? Apsal lain dari sekel yang ber-2-piece itu hari?


    Oh aku tahu, tanned la. Kan? Jemur tengah panas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada tanned...aku pakai payung la!

      Delete
  3. heheh.. takpe.. best je baca2 blog orang gi holiday. hehehe

    ReplyDelete
  4. sabah tak habis citer lagi..yg weekend kat PIBR pun belum...peram jgn tak peram hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tambah lagi, ada gak ke jakarta, bandung, pastu ke terengganu wakakkakakakakkaka
      area klang valley lagi wakkakakakkaa

      Delete
  5. den pernah baca jadual weekend para jutawan dunia...apa mereka buat? pukul berapa mereka bangun ON WEEKEND? Rata rata seawal 6am..6am ya..walaupun mereka tak payah semayang subuh...kita yg tak jutawan ni, malas.,.keja nak berlingkor aja...tu pasal tak jutawan..wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn
      kita ni yang jauh dari status jutawan pun gasak nak rehat aje

      Delete
  6. teknik gambar kaki mcm sama pula...hehehe

    ReplyDelete
  7. Aku jeles gak tgk gambo kaki berendam tu.. Heheh.

    ReplyDelete
  8. Bestnye klu dpt mcm tu...tapi apakan daya...rietta kerja makan gaji...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh gak mcm tu rietta kalau makan gaji
      elly pun makan gaji gak
      hehehehe apply cuti
      reward diri sendiri
      cuma nak selalu tu tak dpt la kan

      Delete

Post a Comment