WW - 16/04/2014



Comments

  1. Replies
    1. baru2 ni pakwe ke jakarta
      kebetulan gua tgh majuk
      balik2 dia belikan pandora
      len kali gua nak majuk lagi la
      bleh dpt lagi wakakkakakakakaka

      Delete
    2. Kak, kalau kau merajuk lagi pastu dia bawak balik kotak pandora sebenar, macam mana?

      Kau nak tak?

      Delete
    3. kalau pandora yang kat link gini http://en.wikipedia.org/wiki/Pandora
      aku tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Delete
    4. Pandora sebenar? Ape yea...jap nk g google..

      Delete
  2. pandora....kiutnye...rietta suka butterfly....sangat suka....erk...majuk erk....bila majuk dapat pandora...nak majuk gak la...tapi nk majuk ngn sape erk...hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan butterfly
      sesekali majuk
      itu tindakan refleks namanya

      Delete
  3. Wehhh...aq mcm dh minat sgt dgn bracelet pndora ni! Ko agak2 ribu riban x? Aku nkkkkkkk beli time bonus ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gie, depends pada bracelet jenis apa ko nak beli...bracelet dia dlm 200 ++ bleh dpt....yang jd kegilaan nanti adalah charms, spacer dll tuh...seketul plg murah 150++ gitu...so aku selalu beli time promo tau kat airport aje sebab duty free....
      to tell u the trutth gie, yang aku pakai hari ni, ada 2 clip, 5 charm, 1 safety chain, excluding the bracelet cost me 1k++

      Delete
  4. Cantik..
    Kakak lama dah teringin tak terbeli-beli sampai sekarang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah satu hari nanti akan termakbul

      Delete
  5. Ko dah bleh bukak booth jual pandora, beb! Hehhe

    ReplyDelete
  6. benda alah pandora ni white gold ke? titanium?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Silver Dr? Rietta igtkan white gold atw yg satu lagi tu...titanium kot nama dia...mcm yg Daddy ZZ cakap tu...

      Delete
    2. tq dr singa tolong jawabkan hehehehhehe
      sesetengah org berkata minat yang agak membazir
      ntah la
      kadang2 rasa gitu
      tapi aku suka benda alah ni
      sepertimana aku hormat minat org
      begitulah sebaliknya

      Delete
    3. it's not rietta!
      ada charms dia yang gold 24k gak.....ada gak yang material lain, dan ada gak charms dia yang cute tu boleh mencecah ribuan ringgit seketul

      Delete
  8. Asal merajuk je dpt pandora ek? Ngada la ko.

    ReplyDelete

Post a Comment