WW - 23/04/2014

punca aku sibuk beberapa bulan nih
bukan utk 1 syarikat
tetapi
utk 5 syarikat
doakan aku dipermudahkan utk 10 urusan di atas
insyaAllah hari ni adalah hari akhir utk semua benda2 ni dinoktahkan 
amin!

Comments

  1. Banyaknye agenda...moga segalanya dipermudahkan...

    ReplyDelete
  2. Elllyyyyyyy...! Akak nak pengsan tengok semua tu. Terbayang2 buat semua tu 13 tahun lepas. Baru untuk 2 syarikat pun akak dah stress, dikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok pun dah nak pengsan
      apatah lagi saya yang membuat dan membentangkannya

      Delete
  3. Replies
    1. tq beb
      jgn nak chaiyok sangat tau
      doa please!

      Delete
  4. Dalam byk² tu family day yang paling best.


    Dalam byk² tu financial status yang aku gerun nak bentangkan.


    Huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak best gak
      semua pun tak best
      aku tak la gerun sangat, sebab semua benda pun ada approval utk apa2 yang terjadi, cumanya aku risau utk maintain benda2 baik yang terjadi utk tahun2 seterusnya, dan utk upgrade lagi tahun2 seterusnya.....

      Delete
  5. memang hari busy akak lah ni..InsyaALLAh jumpa akak hari ahad nanti..

    ReplyDelete
  6. bz sbb kejetakpe...jgn bz sbb dok cari keje hehe

    ReplyDelete

Post a Comment